Βίκυ Σταμάτη: Δεν ζήτησε διαζύγιο- πήγε στις φυλακές Χαλκίδας για τον Άκη...

Βίκυ Σταμάτη: Δεν ζήτησε διαζύγιο- πήγε στις φυλακές Χαλκίδας για τον Άκη Τσοχατζόπουλο

76
Νωρίς το πρωί σήμερα η Βίκυ Σταμάτη πέρασε την πόρτα των φυλακών Χαλκίδας. Ο λόγος φυσικά για να επισκεφτεί τον σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο.  Πήρε ταξί για να τη μεταφέρει στις φυλακές. Συγκεκριμένα, ξεκίνησε νωρίς το πρωί και έφτασε περίπου στις 10:30. Αυτή της η κίνηση επιβεβαιώνει το γεγονός πως δεν ζήτησε διαζύγιο, όπως είπε στη συνέντευξη-«ποταμό» στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή Live News, που μεταδόθηκε χθες βράδυ.

«Δεν έχει κατατεθεί αίτηση διαζυγίου. Το δελτίο Τύπου μιλά για λύση γάμου», είπε και εμφανώς ενοχλημένη από τη διάσταση που πήρε το θέμα μετά την ανακοίνωση της ίδιας, πρόσθεσε ότι «δεν πρόκειται να γνωστοποιήσω τίποτα για την προσωπική και οικογενειακή μου κατάσταση. Αυτό αφορά μόνο εμένα και τον άντρα μου».

«Είμαστε πάμφτωχοι»

Η Βίκυ Σταμάτη υποστήριξε ότι «είμαστε πάμφτωχοι» όταν ρωτήθηκε για τα χρήματα από τις μίζες για τα εξοπλιστικά. Εξαπέλυσε δε επίθεση στη Δικαιοσύνη για την καταδικαστική απόφαση. «Υπάρχουν χαμένοι και κερδισμένοι. Σε αυτήν την υπόθεση οι αθώοι βαφτίστηκαν ένοχοι και οι εγκληματίες αθώοι. Στο πρωτόδικο δικαστήριο, ο πρόεδρος κ. Καψάλης είπε ότι όποιος ασχολείται με τον Ζήγρα μολύνεται. Ο μολυσμένος εγκληματίας κυκλοφορεί ελεύθερος… Έγινε μια επίδειξη δύναμης από την πλευρά του συστήματος. Είναι όλοι τους πουλημένοι. Ισοπέδωσαν την οικογένεια μου…».