Δεν υπάρχει: Ο σύζυγος της Λάσπα μπλέχτηκε με το αυτόφωρο γιατί δεν...

Δεν υπάρχει: Ο σύζυγος της Λάσπα μπλέχτηκε με το αυτόφωρο γιατί δεν χρέωνε τις ξαπλώστρες (!)

318
Πόσο καραγκιόζηδες μπορεί να είναι πια σε αυτή τη χώρα, δεν ξέρουμε. Και προσβάλλουμε τους καραγκιόζηδες αποκαλώντας τους έτσι. Θα το θέσουμε για να είμαστε πιο σωστοί, όπως ο Άλμπερτ Αϊνστάιν: “Το σύμπαν μπορεί να έχει τέλος, η βλακεία, όχι!” Λίγοι είναι σοβαροί επιχειρηματίες και τελικά την “πατάνε”.

Ο ωραίος της παρέας και το τιμ του είναι ο σύζυγος της (έτσι κι αλλιώς αγαπημένης μας) Κατερίνας Λάσπα, που πρόσφατα έγινε ξανά μανούλα. Ο Νεκτάριος Νικολόπουλος, που λέτε, όπως διαβάζουμε στην Espresso, μπήκε στη διαδικασία να δώσει εξηγήσεις στην αστυνομία γιατί στο μαγαζί  του, στη Φτελιά διότι δεν χρέωνε τις ξαπλώστρες. Συγκεκριμένα, ο  Νεκτάριος είδε έναν υπάλληλό του να συλλαμβάνεται με τη διαδικασία του αυτοφώρου, επειδή άφηνε τους λουόμενους να κάθονται σε μαξιλάρες της παραλίας που διαχειρίζεται, χωρίς να πληρώνουν! Σέβεται δηλαδή ο άνθρωπος την τσέπη του ταλαίπωρου Έλληνα και την “πληρώνει”. Όχι, πραγματικά κάτι πάει πολύ λάθος σε αυτή τη χώρα. Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου!

Ο επιχειρηματίας, που κρατάει τώρα περιχαρής στην αγκαλιά του την δεύτερη κόρη του με την Κατερίνα, έχει στη Φτελιά, που λέτε, γνωστό εστιατόριο, μαζί με τον σύζυγο της Θέλξης, Παύλο Γιαβή, ενώ διαχειρίζεται και την πλαζ μπροστά σε αυτό. Στη συγκεκριμένη παραλία, δεν υπάρχουν στοιχισμένες εντυπωσιακές ξαπλώστρες, όπως στις περισσότερες κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού των ανέμων. Γούστο τους, καπέλο τους!

Αντιθέτως, έχουν τοποθετήσει πουφ και πασσάλους, για να παρέχουν σκιά και μια σχετική άνεση-σούπερ δηλαδή- στους λουόμενους και τους λάτρεις του σερφ. Το όραμα των δυο συνεταίρων φαίνεται πως δεν συμμερίστηκαν οι αστυνομικοί του νησιού, οι οποίοι πήγαν το απόγευμα της Τετάρτης ύστερα από ανώνυμη καταγγελία και άρχισαν να ζητούν εξηγήσεις από έναν υπάλληλο, επειδή δεν χρέωνε στους πελάτες ξαπλώστρες που δεν υπάρχουν! Οι αστυνομικοί δεν άκουγαν τις εξηγήσεις των υπευθύνων και οδήγησαν τον υπάλληλο στην Εισαγγελέα Σύρου με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Είναι να κόβεις φλέβες. Κανονικά και με το νόμο.  Απίστευτο, δυστυχώς όμως και αυτό… ελληνικό (κλισέ, αλλά ισχύει).