Μη μου την Τούνη τάραττε: Ποιος διέρρευσε στο Internet γυμνή φωτό της...

Μη μου την Τούνη τάραττε: Ποιος διέρρευσε στο Internet γυμνή φωτό της και την έκανε έξαλλη

196
To My Style Rocks ήταν η αιτία να γίνει “βασίλισσα” του instagram. Μπορεί να ήρθε δεύτερη στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ μετά τη Ραμόνα Βλαντή, όμως η Ιωάννα Τούνη, που ΔΕΝ είναι Αλβανή, αλλά απ’ τις Σέρρες και τα Γιάννενα όπως έσπευσε να διευκρινίσει, αλλά οι ακόλουθοί της στο instagram έχουν ξεπεράσει τους 200.000 κατατάσσοντάς την σαφώς ανάμεσα στα πιο δημοφιλή πλάσματα στην Ελλάδα. Φαίνεται λοιπόν πως κάποιοι θέλησαν να αξιοποιήσουν προς ίδιον όφελος τη δημοτικότητα της σέξι Ιωάννας, δημοσιοποιώντας γυμνή της φωτογραφία,  που τη δείχνει ξαπλωμένη στο κάθισμα ενός αυτοκινήτου. Αναπαραγωγές, άπειρες… Επόμενο ήταν.

Μπορεί η ίδια να αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τις πρώτες ώρες ότι ήταν αυτή  – αφού το πρόσωπό της δεν φαινόταν – όμως τελικά μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της Νίκου Παπαντωνόπουλου και της δήλωσης που δημοσιεύει το protothema.gr επιβεβαιώθηκε ότι το εκρηκτικό μοντέλο απεικονίζεται στην επίμαχη φωτογραφία.

«Σε σχέση με σημερινά (σ.σ. χθεσινά) και πρόσφατα δημοσιεύματα που συσχετίζουν την εντολέα μου κυρία Ιωάννα Τούνη με άσεμνο υλικό που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο επισημαίνω πως έχει έχει ήδη προσφύγει στις διωκτικές αρχές και επίκεινται περαιτέρω δικονομικές ενέργειες με σκοπό την διαφύλαξη των δικαιωμάτων της και ιδίως της προσωπικότητας και της τιμής της». Στην υπόθεση της ξανθιάς έχει γίνει ήδη καταγγελία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αυτό έγινε, προκειμένου να βρεθούν μετά από έρευνα τα «ίχνη» της δημοσίευσης και η διαδρομή της μέσα από συσκευή ή συσκευές ώστε να εντοπισθεί  ποιος ήταν αυτός ή αυτοί που διέρρευσαν την συγκεκριμένη φωτογραφία.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη «ανέβηκε» στο Instagram με την μορφή story από όπου και δημοσιεύθηκε αρχικά σε εφημερίδα χθες το πρωί και μετά σε διάφορες ιστοσελίδες… Αυτά, για το γυμνό στόρι του μοντέλου.