Ποιος μεγιστάνας συμμετείχε σε πάρτι οργίων: φωτό

Ποιος μεγιστάνας συμμετείχε σε πάρτι οργίων: φωτό

170
Join the orgies! Μεγάλος σάλος έχει δημιουργηθεί γύρω από πάρτι οργίων με πρωταγωνιστές rich and famous. Και τώρα βγαίνει στο φως της δημοσιότητας ότι συμμετείχε και o μεγιστάνας Έλον Μασκ, γενικός διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογίας για την εταιρεία SpaceX της οποίας είναι επίσης ο ιδρυτής, καθώς και γενικός διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογικού σχεδιασμού της εταιρείας Τesla Motors. Ο λόγος φυσικά για τα όργια της Silicon Valley, που έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο Elon Musk στα πάρτι οργίων…

Μια γυναίκα που μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας στην Έμιλι Τσανγκ, την συγγραφέα του βιβλίου “Brotopia”, που αποκαλύπτει τα όργια που γίνονται στα πάρτι της Silicon Valley, είναι εκείνη που κατονόμασε πρώτη πως στα πάρτι αυτά συμμετείχε και ο Mασκ, ένας από τους πιο διάσημους, πλούσιους και ισχυρούς ανθρώπους της Τεχνολογίας σε όλον τον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με την γυναίκα αυτή και το protothema.gr, που μιλάει υπό το όνομα «Τζέιν Ντο» (αλά John Doe/Τζον Ντο, θυμάστε, φαντάζομαι, την αντίστοιχη παλιά, χολιγουντιανή ταινία), το οποίο δίνουν στις αγνώστου ταυτότητας νεκρές γυναίκες οι Αμερικανοί αστυνομικοί έως ότου αναγνωρισθούν, η ίδια συμμετείχε σε τέτοια πάρτι σεξουαλικών συνευρέσεων, μαζί με «αρκετούς τιτάνες της Τεχνολογίας». Μίλησε μάλιστα για ένα συγκεκριμένο πάρτι, που δόθηκε στο σπίτι του Στιβ Γιούρβετσον, ο οποίος πρόσφατα απομακρύνθηκε από την θέση του στην DFJ κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση.

Εκπρόσωπος του Elon Musk επιβεβαίωσε την παρουσία του στο πάρτι, διαψεύδοντας όμως ότι μετείχε εις γνώσιν του σε πάρτι οργίων, αλλά ισχυριζόμενος πως απλώς πίστευε πως ήταν σε ένα πάρτι συνεργατών με συγκεκριμένο θέμα!