Η Εύη Βατίδου μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση της με...

Η Εύη Βατίδου μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Γιάννη Φιξ

154
Τον έρωτα στα μάτια του Γιάννη Φίξ φαίνεται να βρήκε η Εύη Βατίδου! Όλα άρχισαν πριν από δύο μήνες περίπου, ωστόσο η κοινωνική γνωριμία τους μετράει αρκετά χρόνια.

Η Εύη Βατίδου και ο Γιάννης Φιξ κινούνταν στον ίδιο κοσμικό κύκλο, κάνοντας μάλιστα και παρέα ως φίλοι από την εποχή που εκείνη ήταν παντρεμένη με τον Αλέξη Κούγια και εκείνος με τη Στέλλα Καπεζάνου.

Οι δυο τους αν και έχουν κάνει κοινή δημόσια εμφάνιση, έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους. Οι πρώτες φήμες για το ειδύλλιο είχαν ξεκινήσει όταν κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που αποκάλυπταν το ρομαντικό δείπνο της Εύης με τον Γιάννη σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι.

Η Εύη Βατίδου «σπάει» την σιωπή της στην εφημερίδα Real Life και μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Γιάννη Φιξ:

«Είμαστε μαζί περίπου τρεις μήνες. Δεν συγκατοικούμε. Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Παρόλο που από τις κοινές μας παρέες γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και υπήρχε πρώτα μια σχέση φιλική ανάμεσά μας, τώρα είμαστε μαζί. Είναι νωρίς να συζητάμε για πιο επίσημα πράγματα, το πάμε χαλαρά».

Τόσο η Εύη Βατίδου όσο και ο Γιάννης Φιξ έχουν παιδιά από τους προηγούμενους γάμους τους, ωστόσο αυτό που έλειπε περισσότερο από την ζωή τους ήταν μια τρυφερή σχέση συντροφικότητας.

«Έχω αυτή τη σχέση αυτή τη στιγμή, είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη! Είμαι με αυτόν τον άνθρωπο, μου αρέσει που έχω τον σύντροφό μου και επικοινωνούμε άριστα. Είναι πολύ καλό για μένα, τώρα που έχουν μεγαλώσει τα παιδιά μου, να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου. Αυτό επιθυμούσα, αλλά δεν είχε τύχει. Τον βρήκα, ελπίζω να πάνε όλα καλά και, αν μπορέσουμε, να συζήσουμε. Σημασία έχει να είμαστε αγαπημένοι», δηλώνει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα η όμορφη παρουσιάστρια.