Hotel Margarita

Hotel Margarita

Hotel Margarita

Στην γραφική παραλία του όρμου του Κόρφου στην Κορινθία, μόλις 110 χλμ. από την Αθήνα στον δρόμο για την Επίδαυρο, βρίσκεται το ανακαινισμένο ξενοδοχείο Hotel Margarita.

Το συγκρότημα είναι πλήρως ανακαινισμένο και έτοιμο για λειτουργία. Είναι κτισμένο πάνω σε μια έκταση 5,5 στρεμμάτων και αποτελείται από 5 κτίρια δυναμικής 80 κλινών μεταφραζόμενων σε 36 δωμάτια, και ένα κτίριο το οποίο αποτελεί τον χώρο του εστιατορίου. Ολα τα κτίρια περιβάλλονται από κήπο. Τα 36 ευρύχωρα δωμάτια του με κλιματισμό, ΤV, mini ψυγείο και μεγάλη βεράντα είναι κατανεμημένα σε 5 αυτόνομα κτίρια, περιτριγυρισμένα από πράσινο.

Η παραλία του ξενοδοχείου, είναι ειδικά διαμορφωμένη με λεπτό χαλικάκι και απέχει μόλις 10 μέτρα από το ξενοδοχείο, ενώ στο κέντρο του συγκροτήματος θα βρείτε και μια μεγάλη πισίνα.

Αν δεν βρίσκεστε σε διακοπές, μπορείτε να συνδυάσετε την παραμονή σας με μια επίσκεψη στο θέατρο της Επιδαύρου για κάποια βραδινή παράσταση. Ακόμα το Ναύπλιο, η αρχαία Κόρινθος, το Λουτράκι, το Ηραίο, οι Μυκήνες, η Κόρινθος είναι σε απόσταση βολής για μια ολιγόωρη η ημερήσια βόλτα. Το Μαργαρίτα το βράδυ θα σας περιμένει για να ξεκουραστείτε.

Με σύμμαχο την υπέροχη παραλία, την καθαρή θάλασσα και το μεράκι μας, κάναμε και κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η παραμονή σας στο ξενοδοχείο Μαργαρίτα να σας μείνει αξέχαστη.

Κόρφος, Κόρινθος Tηλ: 2741095480, 2105150035 Fax: +30 2741095404   E-mail: info@hotelmargarita-korfos.gr

www.hotelmargarita-korfos.gr

παρόμοια άρθρα

353

2039