Κωνσταντίνα Κομματά – Γιώργος Σαμαράς: Απολαμβάνουν την ζωή τους στην Σαμψούντα της...

Κωνσταντίνα Κομματά – Γιώργος Σαμαράς: Απολαμβάνουν την ζωή τους στην Σαμψούντα της Τουρκίας

128
Η Κωνσταντίνα Κομματά και ο Γιώργος Σαμαράς αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Μάλιστα, σε λίγες εβδομάδες πρόκειται να κλείσουν ένα χρόνο σχέσης και δείχνουν να απολαμβάνουν την πιο όμορφη περίοδο του έρωτά τους. Όπως διαβάζουμε στην Real LIfe, η πανέμορφη ηθοποιός έχει εγκατασταθεί εδώ και δύο μήνες – λίγο μετά τα Χριστούγεννα – στη Σαμψούντα και μοιράζεται την ίδια στέγη με τον αγαπημένο της.

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Σαμαράς, αυτή την περίοδο αγωνίζεται με τη φανέλα της τουρκικής Σαμσουνσπόρ και μένει μόνιμα στην Τουρκία, με την σύντροφό του να βρίσκεται συνεχώς στο πλάι του! Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το ζευγάρι πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς είναι περίοδος μεταγραφών για τον χώρο του ποδοσφαίρου.

«Διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της σχέσης τους και δεν έχουν κανένα λόγο να το κρύβουν, αν και δεν θέλουν να παίρνει πολύ φως η σχέση τους λόγω της δημοσιότητας. Πάντως στην Τουρκία, όπου βρίσκονται και παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του Γιώργου με την ομάδα του, φροντίζουν με την πρώτη ευκαιρία να μοιράζονται τον ελεύθερο χρόνο τους», εξηγεί στην εφημερίδα καλή φίλη του ζευγαριού.