Μεσοθεραπεία στο σπίτι με DERMAROLLER

Μεσοθεραπεία στο σπίτι με DERMAROLLER

4616
Mεσοθεραπεία στο σπίτι με DERMAROLLER

Τελευταία ολοένα και περισσότερες εταιρείες, κυκλοφορούν για προσωπική χρήση από τους καταναλωτές –home use– διάφορες συσκευές, εμπνευσμένες από ιατρικές εφαρμογές, όπως RF (ραδιοσυχνότητες), US (υπέρηχοι) κ.ά… Μία από αυτές είναι και τα

dermarollers με ιδιαίτερη αποδοχή και ενθουσιασμό από τους καταναλωτές.

Για να σας δώσουμε την πιο έγκυρη ενημέρωση, απευθυνθήκαμε στην κα Ευγενία Ριζοπούλου, Διευθύντρια της εταιρείας Dermaceuticals, η οποία μας αναλύει τι είναι, πώς λειτουργεί και τι προσφέρει η μεσοθεραπεία με Dermaroller για χρήση στο σπίτι.

Η Μεσοθεραπεία είναι μια από τις πιο διαδεδομένες θεραπείες της Ιατρικής Αισθητικής των τελευταίων χρόνων.

Εφαρμόζεται αποκλειστικά από τον Ιατρό για διάφορες ενδείξεις όπως Αντιγήρανση, Μέλασμα-Δυσχρωμίες του δέρματος, Ουλές, Κυτταρίτιδα, Τριχόπτωση κ.α, και με διάφορες μεθόδους : Ενέσιμη, Μη ενέσιμη, με τη χρήση διαφόρων συσκευών έγχυσης, και με dermaroller.

Η χρήση των dermarollers έχει αρχίσει να γίνεται πολύ δημοφιλής ανάμεσα σε γιατρούςκαι ασθενείς. Πολλά κέντρα αντιγήρανσης παγκοσμίως χρησιμοποιούν αυτή την τεχνική για την αναζωογόνηση του δέρματος.

To Dermaroller είναι ένας κύλινδρος με πολλαπλές πολύ λεπτές βελόνες σε σειρές. Tα ιατρικά dermarollers έχουν βελόνες μήκους από 0, 5-2, 0 mm. Οι βελόνες αυτές προκαλούν πολλαπλούς μικροτραυματισμούς στο δέρμα. Διαπερνούν την επιδερμίδα και φτάνουν ως το χόριο. Οι βελόνες εισχωρούν στην επιδερμίδα χωρίς να την καταστρέφουν. Λόγω της ελαστικότητας των επιδερμιδικών κυττάρων οι μικροοπές κλείνουν πολύ γρήγορα και εντός λίγων ωρών η επιδερμίδα επανέρχεται στη φυσιολογική της κατάσταση. Στο χόριο οι πολλαπλοί μικροτραυματισμοί κινητοποιούν το μηχανισμό επούλωσης του. Τοπικά δημιουργείται μικροαιμορραγία, άσηπτη φλεγμονή και επακόλουθη παραγωγή αυξητικών κυτταρικών παραγόντων. Όλα αυτά οδηγούν στην ενεργοποίηση των ινοβλαστών και την παραγωγή μορίων κολλαγόνου και ελαστίνης, πρωτεογλυκανών και άλλων δομικών πρωτεϊνών του δέρματος. Βέβαια απαιτούνται επαναλαμβανόμενες θεραπείες ώστε να συνεχιστεί η αναδόμηση των ιστών και να προκληθεί κολλαγονογένεση, η οποία είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο.

Η επιτυχημένη Ιατρική θεραπεία με τα dermaroller οδήγησε στη δημιουργία των cosmetic dermarollers με βελόνα μήκους 0,2mm που προορίζονται για προσωπική χρήση στο σπίτι.

Η προσωπική χρήση, home use, του dermaroller δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση τα κλινικά αποτελέσματα της ιατρικής εφαρμογής, αλλά βοηθά στην καλύτερη και βαθύτερη απορρόφηση ενδεδειγμένων καλλυντικών ορών, serums, ή της κρέμας καθημερινής χρήσης από την κεράτινη στοιβάδα.

Η άμεση απορρόφηση των ουσιών προσφέρει εμφανή αποτελέσματα στην όψη της επιδερμίδας μας, όπως ενυδάτωση, λάμψη και βελτίωση της ελαστικότητας και τονικότητας του.

Ωστόσο πρέπει να επισημάνουμε πως για τα καλύτερα και ασφαλή αποτελέσματα της προσωπικής χρήσης του Dermaroller, είναι σημαντική η σωστή επιλογή του ενδεδειγμένου ανά περίπτωση καλλυντικού σκευάσματος, η ορθή χρήση του και φυσικά η ποιότητα του dermaroller, διότι ως ιατρική συσκευή οφείλει να έχει πιστοποιητικό CE, σαφείς οδηγίες χρήσης και συντήρησης.

Έτσι μόνο μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τα ασφαλή και εντυπωσιακά αποτελέσματά του.

Ευχαριστούμε την κα Ευγενία Ριζοπούλου, Διευθύντρια της εταιρείας Dermaceuticals, για τις πολύτιμες πληροφορίες (Dermaceuticals, τηλ.: 210 7214450 – www.dermaceuticals.gr).

H DERMACEUTICALS προτείνει:

Πρωτόκολλο HOME CARE με χρήση του Dermaroller

Το πρωί

1. Καθαρισμός του δέρματος με το Demake S.

2. Εφαρμογή του καθαρού ορού Υαλουρονικού οξέος Biologica Hyaluserum σε όλο το πρόσωπο και γύρω από τα μάτια.

Μετά από 10 λεπτά (αν σας είναι απαραίτητη)

εφαρμόστε την κρέμα ημέρας σας και το αντιηλιακό

σας .

3. Απλώστε το Perfect Lips filler στα χείλη.

Το βράδυ

Δευτέρα / Τετάρτη / Παρασκευή

1. Καθαρισμός και ντεμακιγιάζ του δέρματος με το

Demake S.

2. Εφαρμογή του Dermaroller.

3. Εφαρμογή του καθαρού ορού Υαλουρονικού οξέος Biologica Hyaluserum σε όλο το πρόσωπο και γύρω από τα μάτια.

4. Εφαρμογή του Perfect Lips filler στα χείλη.

Τρίτη/ Πέμπτη / Σάββατο

1. Καθαρισμός και ντεμακιγιάζ του δέρματος με το Demake S.

2. Εφαρμογή του καθαρού ορού Υαλουρονικού οξέος Biologica Ηyaluserum σε όλο το πρόσωπο και γύρω από τα μάτια.

3. Εφαρμογή του Perfect Lips filler στα χείλη.

Προσφορά

Το αυθεντικό Dermaroller μαζί με το εξειδικευμένο προϊόν αποστείρωσής του, Roller cleaner, και τα παραπάνω εξειδικευμένα προτεινόμενα προϊόντα : Demake S 500ml, Biologica Ηyaluserum και Perfect Lips Filler, προσφέρονται από την Dermaceuticals λόγω του ρεπορτάζ μας στην προνομιακή τιμή των 125€, για τις αναγνώστριές μας. ΚΩΔ. 3775