Ο Τζώρτζης Παπανικολάου αποχώρησε από το MasterChef

Ο Τζώρτζης Παπανικολάου αποχώρησε από το MasterChef

61
Εκτός MasterChef βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Τζώρτζης Παπανικολάου. Ο 25χρονος παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής δεν τα κατάφερε στη δοκιμασία αποχώρησης. Μια δοκιμασία που ήταν ιδιαίτερα απαιτητική!
Ο Γιώργος Φασιλής ήταν καλύτερος στην αντιγραφή του πιάτου του σεφ Γιάννη Μανίκη και έτσι κατάφερε να μείνει στο σπίτι του MasterChef.

Ο Τζώρτζης συγκέντρωσε 18 βαθμούς, έναντι 24 βαθμών του Γιώργου.

«Δεν πιστεύω ότι βγαίνοντας από τον διαγωνισμό χάνω πολλά πράγματα. Σίγουρα χάνω την παραμονή μου, αλλά έχω κερδίσει τόσα, που αν τα βάλω κάτω, ούτε η καλύτερη σχολή δεν θα μου τα έδινε. Από την πρώτη μέρα του διαγωνισμού έδειξα τον αληθινό μου εαυτό. Αυτός που είμαι. Είμαι ένας κοινωνικός άνθρωπος. Δεν έπαιξα με στρατηγικές. Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα γιατί μέσα σε αυτή την κουζίνα βγήκε όλο το παραγωγικό άγχος που είχα. Η αλήθεια είναι ότι άνοιξα πάρα πολλές φορές την πόρτα και σήμερα ήρθε η μέρα να την κλείσω. Έδειξα πραγματικά ποιος είμαι, αυτό φαινόταν στο πιάτο μου και η παραμονή μου μέχρι τώρα έδειξε ποιος πραγματικά είναι ο Τζώρτζης», είπε ο Τζώρτζης Παπανικολάου.