Patraiko gym

Patraiko gym

Patraiko gym

 

CONNEXUS TRAINING SYSTEM: Το πιο ολοκληρωμένο σύστημα fitness

 

Το Πατραϊκό Γυμναστήριο είναι ο απόλυτος χώρος προπόνησης, όχι μόνο για τους γνώστες στη γυμναστική, αλλά και για αυτούς που έχουν την ανάγκη να ανεβάσουν την ποιότητα ζωής τους σε ένα υψηλό επίπεδο.

Η ποιότητα ζωής αναφέρεται στη σωματική, κοινωνική και ψυχολογική ευεξία του ατόμου. Το σύστημα λειτουργικής προπόνησης CONNEXUS εξυπηρετεί άριστα την ποικιλία στην επιλογή των ασκήσεων εξασφαλίζοντας ασφαλές, αποδοτικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα.

Το CONNEXUS αποτελεί ένα σύστημα προπόνησης που θέτει τον οργανισμό σε κατάσταση υψηλής ετοιμότητας και απόδοσης, με απόλυτη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, για εναλλαγή των καρδιαγγειακών ερεθισμάτων και του κινητικού συνδυασμού, αυξάνοντας την εργογόνο επίδραση για αύξηση της απόδοσης. Διαθέτει απεριόριστη ευελιξία και βέλτιστη αξιοποίηση των μηχανικών δυνατοτήτων του για επιλογή και διαβάθμιση των ασκήσεων. Τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματά του με άμεση και ταυτόχρονη διαβάθμιση των επιπέδων εκτέλεσης, είναι ιδανικά για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης αρχάριου, μέσου και προχωρημένου ασκούμενου ακόμα και για αθλητές.

 

 

Από το 1982 που ιδρύθηκε το Πατραϊκό Γυμναστήριο, πρωταρχικός του σκοπός ήταν η δημιουργία ενός χώρου ο οποίος θα υπηρετούσε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις που υπάρχουν στο χώρο του γυμναστηρίου, fitness και των μαχητικών τεχνών.

Στο Πατραϊκό Γυμναστήριο ο ιδιοκτήτης του Παναγιώτης Μαντέλης επέλεξε την κορυφαία σειρά της MATRIX 7xi σε cardio εξοπλισμό, την Ultra series σε μηχανές δύναμης προσφέροντας στους πελάτες του την απόλυτη πολυτέλεια και την επιτομή της τεχνολογίας, εργονομίας και άνεσης σε κάθε άσκηση.

Επίσης, με το CONNEXUS και το connexus program προσφέρει νέα προγράμματα σχεδιασμένα και στοχευμένα για όλα τα επίπεδα ασκούμενων καθώς και με το

IN – TRINITY ότι πιο νέο αφορά την ολιστική γυμναστική όπου συνδυάζει σε μία μοναδική «χορογραφία» μαζί με Pilates- Yoga- Tai Chi.

Το Functional Training βασίζεται σε αποδεκτές προπονητικές αρχές και στις φυσικές κινήσεις που μπορεί να κάνει το ανθρώπινο σώμα μέσα στο χώρο και προς όλες τις κατευθύνσεις χωρίς την χρήση μηχανημάτων. Οποιοδήποτε κινητικό μοτίβο προσομοιώνει την ανθρώπινη κίνηση- είτε από την καθημερινή ζωή, είτε από άθλημα- και διαρθρώνεται με τις αρχές της προπονητικής, θεωρείται και είναι λειτουργική προπόνηση. Με το Terra Core οι προσομοιώσεις παίρνουν άλλη διάσταση. Μπορείτε να βελτιώσετε τη δύναμη, την ισχύ, την κινητικότητα, τον συντονισμό, την επιδεξιότητα, την τεχνική και την ικανότητα!

Για όσους δεν έχουν χρόνο η νέα τάση στο χώρο του fitness λέγετε Personal Training ή αλλιώς προσωπική γυμναστική- γύμναση η οποία βασίζεται στην επίβλεψη, διόρθωση και στην αυστηρή τήρηση προπόνησης – διαλλείματος.

Το Πατραϊκό Γυμναστήριο καλλιεργεί παράλληλα  και τα τμήματα των μαχητικών τεχνών όπως, KickBoxing, Ju Jitsu, Tae Kwon Do, Wushu Kung Fu, Self Defence & Πανγκράτιο Άθλημα.

 

 

Grandmaster Panagiotis Mantelis ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Γ.Γ.Α.

Σωματικής διάπλασης & fitness – Kick boxing  – Wushu kung fu – Tae kwon do – Ju Jitsu – Παγκρατίου αθλήματος

Πιστοποιημένος εκπαιδευτής Jjif αυτοάμυνας αστυνομικών και σωμάτων ασφαλείας

Εξουσιοδοτημένος προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ζίου – Ζίτσου, για την προώθηση της αυτοάμυνας Ju Jitsu σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

 

Αλ. Υψηλάντου 268 (Υψ. Αλώνια), Πάτρα, τηλ./fax: 2610 337300, κιν.: 6936 756130  – f/b: Πατραϊκό Γυμναστήριο – Patraiko Gymnastirio, e-mail: pmadelis@otenet.gr, www.patraikogym.gr

 

 

 

παρόμοια άρθρα

217