ΠΟΣΕΙΔΩΝ EXPRESS

ΠΟΣΕΙΔΩΝ EXPRESS

ΠΟΣΕΙΔΩΝ EXPRESS
Λιχαδονήσια
Οι Σεϋχέλλες της Ελλάδας

Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθείτε στην φημισμένη Λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων για εκδρομή ή τις διακοπές σας και να μην πλεύσετε με τα σκάφη ΠΟΣΕΙΔΩΝ EXPRESS για τα παραδεισένια Λιχαδονήσια και την όμορφη Β.Εύβοια. Μια ημερήσια απολαυστική εξόρμηση στα θαλάσσια αξιοθέατα, εκεί όπου δίνουν ραντεβού ο Βόρειος Ευβοϊκός, η Πύλη για το Αιγαίο και ο Μαλιακός. Τόπος συνάντησης των τριών θαλασσών!
Ο κύριος Δημήτρης Βασσατής που δραστηριοποιείται στο θαλάσσιο χώρο με την εταιρία του 40 χρόνια ,σας περιμένει στο γραφικό Λιμανάκι των Καμένων Βούρλων κάθε μέρα και ώρα να σας χαρίσει μια απόδραση δροσιάς στην μαγευτική κατάφυτη θαλάσσια φύση!
Με την εγκάρδια φιλοξενία του να σας περιηγήσει και να σας ξεναγήσει με τα ΠΟΣΕΙΔΩΝ EXPRESS στα κρυστάλλινα τιρκουάζ νερά στα ξακουστά Λιχαδονήσια!
Με πρίμα βίστα πλώρη την αγάπη του για την θάλασσα, με ασφάλεια, ποιότητα και αξιοπιστία. Ελάτε με ένα αντηλιακό και μια πετσέτα! Νεράκια παγωμένα και δροσερά αναψυκτικά σας προσφέρονται από τον καπετάνιο Δημήτρη, καθώς και μπυρίτσα στον αφρό των κυμάτων! Σαλπάροντας για το Ηφαίστειο της Στρογγυλής με τον μοναδικό παγκοσμίως θολωτό κρατήρα, για το Γερμανικό Ναυάγιο όπου διαφαίνονται από την διαύγεια των υδάτων και οπτικά ακουμπάτε τ’ αμπάρια του πλοίου, για τον Αρχαίο Οικισμό, και αν είστε τυχεροί για την οικογένεια φώκιας Monachus Monachus και τα παιχνίδια των δελφινιών. Τα σκάφη ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕXPRESS κάνει καθημερινά δρομολόγια κατόπιν ραντεβού.
Εσείς επιλέγετε την ώρα και τον προορισμό σας, καθώς και την ώρα επιστροφής σας. Οργανωμένες παραλίες και παραδοσιακά ταβερνάκια στην ακροθαλασσιά, διότι η θάλασσα ανοίγει την όρεξη και για όσους προτιμούν την ησυχία…ερωτικές ερημικές παραλίες με χρυσές ακρογιαλιές μέχρι το ηλιοβασίλεμα. Αν εσείς επιθυμείτε να είστε ο καπετάνιος και να βάλετε πλώρη με την παρέα σας μπορείτε να νοικιάσετε ένα από τα σκάφη ΠΟΣΕΙΔΩΝ EXPRESS και Βίρα τις Άγκυρες λοιπόν!

Πληροφορίες: 09.00-14.00 και 17.30-21.00 από Δευτέρα ως Κυριακή
Τηλ: 2235022913, 6977301004 / 6936985920

Sunset tour 20.30-22.30
Καμένα Βούρλα by night
Μουσική – Ποτό – Χορός εν πλώ
Μέχρι 12 άτομα…V.I.P

“Λιχαδονήσια ο κρυφός παράδεισος! Από Καμένα Βούρλα με τα ΠΟΣΕΙΔΩΝ EXPRESS ο Δημήτρης και ο Δημήτρης είναι πάντα στη διάθεσή σας για μια απόδραση από την καθημερινότητα στον κρυμμένο παράδεισο, τα Λιχαδονήσια. Απαραίτητη προϋπόθεση κρατήσεις θέσεων και τα υπόλοιπα δική μας υπόθεση.”

ΔΗΜΗΤΡΗΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ

παρόμοια άρθρα

1060