Πώς ο Πέτρος προκάλεσε πρόβλημα στη σχέση Μπαλατσινού-Κικίλια

Πώς ο Πέτρος προκάλεσε πρόβλημα στη σχέση Μπαλατσινού-Κικίλια

73
Η μετακόμιση του Κωστόπουλου στο Κολωνάκι, οι σχέσεις με τον γιο του, το Πάσχα με τη Μπαλατσινού και οι τριγμοί που δημιουργήθηκαν στη σχέση Τζένης-Κικίλια.
Ο ξαφνικός χωρισμός Βασίλη Κικίλια και Τζένης Μπαλατσινού έχει δώσει τροφή για συζητήσεις και φυσικά για δημοσιεύματα.

Το Down Town προσεγγίζει με το δικό του ρεπορτάζ τις αιτίες που οδήγησαν στον απρόσμενο χωρισμό, υπογεγραμμένο σπό τον Πάνο Ζόγκα, που γράφει ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος μετακόμισε σχεδόν απέναντι από το σπίτι του ζευγαριού!

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα
Είναι γνωστό ότι η τελευταία επιχειρηματική δραστηριότητα του Πέτρου είναι ένα μαγαζί με σάντουιτς στην οδό Καψάλη, στο Κολωνάκι. Η νέα επιχειρηματική του δραστηριότητα, αλλά και για να είναι κοντά στον Μάξιμο, τον έκανε να σκεφτεί να μετακομίσει κι εκείνος στο κέντρο. Όμως, το διαμέρισμα που νοίκιασε δεν ήταν απλώς στο κέντρο, ήταν πολύ κοντά, σχεδόν απέναντι από το διαμέρισμα που έμενε ο Βασίλης με τη Τζένη. Αυτό το γεγονός μόνο αμηχανία προκάλεσε, κάνοντας την ατμόσφαιρα στη σχέση τους πιο γκρίζα από όσο η Τζένη ήλπιζε. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με φίλους της, την έκανε να νιώθει θολά και ακαθόριστα εγκλωβισμένη από την τόσο κοντινή παρουσία του πρώην συζύγου της. Το ίδιο ένιωθε και ο Βασίλης, που δεν είδε με καθόλου καλό μάτι τον νέο του γείτονα.

Μάλιστα, κάποιες φήμες για επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού είναι εντελώς ψευδείς, μιας και άνθρωπος από το περιβάλλον της Τζένης μας τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς οι σχέσεις της Τζένης και του Πέτρου παραμένουν τυπικές και υφίστανται λόγω των παιδιών και κυρίως λόγω του Μάξιμου. Η μετακόμιση του Πέτρου απέναντι τους είχε το δικό της μερίδιο στις αιτίες που προκάλεσαν αναταράξεις στη σχέση.

Στο ίδιο ρεπορτάζ μιλούν για το ότι η Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισε τελευταία στιγμή να κάνει Πάσχα στο Πόρτο Χέλι μαζί με τον γιο της Μάξιμο. Στην ίδια παρέα, στο ίδιο σπίτι ήταν και η αδερφή του Βασίλη Κικίλια, Κατερίνα, με την οποία η Τζένη έχει εξαιρετικές σχέσεις. Μάλιστα, απέναντι, στις Σπέτσες, βρισκόταν ο Πέτρος Κωστόπουλος, με αποτέλεσμα να βρεθούν στην Ανάσταση στην ίδια εκκλησία. Το γεγονός δεν άρεσε ιδιαίτερα στην Τζένη, σύμφωνα με το περιβάλλον της.

Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε, μίλησε, αλλά την περισσότερη ώρα η Τζένη έμεινε μέσα στο εκκλησάκι και ο Πέτρος στον προαύλιο χώρο μαζί με τον Μάξιμο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι σε γενικές γραμμές ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν και αυτός ένας από τους λόγους που προκλήθηκαν προβλήματα στις σχέσεις του ζευγαριού.