Σύγχρονες Καινοτομίες στον χώρο της Άσκησης

Σύγχρονες Καινοτομίες στον χώρο της Άσκησης


Agrosfit το Ελληνικό εργαλείο γυμναστικής!
Το Agrosfit είναι μια Νέα μέθοδος Άσκησης καθαρά Ελληνική και πολύ πρωτοποριακή. Παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο γυμναστήριο ballad center στη Λαμία μιας και εκεί λειτουργεί το πρώτο εξωτερικό πρωτότυπο προπονητήριο αυτής της Νέας πρωτοποριακής μεθόδου άσκησης που όμοιά της δεν υπήρξε ποτέ ξανά. Την μέθοδο Άσκησης Agrosfit την εμπνεύστηκε και υλοποίησε ο Manager του ballad Αντώνης Σάμιος και εργάστηκε πάνω από ένα χρόνο για την αξιολόγηση και την εξασφάλιση της εφαρμογής της Νέας μεθόδου Άσκησης.

Για πρώτη φορά στα γυμναστηριακά δρώμενα κάνουν την είσοδό τους στους χώρους του γυμναστηρίου το καριτσάκι μεταφοράς υλικών, το φτυάρι, το τελάρο, το μπιτόνι και άλλα πολλά εργαλεία προσομοιώνοντας πολλές στοχευόμενες και αποτελεσματικές τεχνικές εργασιών και επιτυγχάνεται η ορθή και η ασφαλή κινησιολογία χρησιμοποίησης πολλών εργαλείων.
Η μέθοδος Agrosfit απευθύνεται καταρχήν σε όλους αυτούς που τους ενδιαφέρει να έχουν ένα δυνατό σώμα με καλή φυσική κατάσταση.
Σε αυτούς που δεν έχουν τον χρόνο να ασχοληθούν με εξωτερικές δραστηριότητες και γενικότερα με την φύση κερδίζοντας τα ωφέλη και την ευεξία της.
Σε όσους έχουν κουραστεί απ΄το κλασικό γυμναστήριο
Σε παιδιά μιας και η καθοδήγηση απ΄τους προπονητές είναι τέτοια που με τα νέα εργαλεία άσκησης η προπόνηση γίνεται παιχνίδι. Σε όλους τους αθλούμενους καθώς επαναφέρει την χαμένη αυτοπεποίθηση κάνοντάς τους να νιώσουν πιο άξιοι και πιο δημιουργικοί μέσα από τους νέους τρόπους εξάσκησης και κίνησης του σώματός τους.
Το Agrosfit επίσης αφορά όλους τους αθλητές όλων των κατηγοριών μιας και τα
προπονητικά πλάνα έχουν την ευελιξία να προσδίδουν κάθε φορά στοχευόμενη εκγύμναση και εντυπωσιακή ενδυνάμωση.

Reconstruction – Θετικές δηλώσεις με Θετικές ασκήσεις!

Το Reconstruction είναι μια μέθοδος άσκησης που εμπνεύστηκε και υλοποίησε η Βάσω Πουρίδου Master Trainer (Επικεφαλής των προγραμμάτων και διαχείρισης αθλουμένων του γυμναστηρίου ballad center) και είναι το αποτέλεσμα της μακροχρόνιας εμπειρίας της στον χώρο της άσκησης μα και της πολύπλευρης έρευνας που αφορά την πνευματική διαχείριση ενός ατόμου στην ιεράρχηση των καθημερινών σωματικών αναγκών του σχετικά με την κίνηση.

Ο συνδυασμός της Ζωτικής μας Ενέργειάς και της διανοητικής μας ισορροπίας με τις εξειδικευμένες θεραπευτικές ισομετρικές ασκήσεις αποτελούν την οριστική λύση στις ψυχοσωματικές δυσλειτουργίες. Αποτελούν την βάση για την σωστή λειτουργία όλων των ζωτικών μας οργάνων καθώς και εκτινάσσει στα ύψη την οξυγόνωση και την πολύτιμη αναδόμηση όλων
των κυττάρων στο σώμα μας. Η μέθοδος επιτυγχάνει την βαθύτερη κατανόηση των δυνατοτήτων των μυϊκών ομάδων αποκαθιστώντας την σωστή λειτουργία του μυοσκελετικού μας συστήματος.
Το Reconstruction δίνει έμφαση στην Εντοπισμένη Θεραπευτική Εκγύμναση του σώματος και του νου καταργώντας την κόπωση και την εξάντληση των πολλών λανθασμένων τεχνικών άσκησης που επικρατούν μέχρι και σήμερα.
Πολλοί άνθρωποι έχουν μικρούς ή μεγάλους μυϊκούς τραυματισμούς, που έχουν παραμεληθεί στο πέρασμα του χρόνου, οι τραυματισμοί αυτοί υποβόσκουν και κάποιες φορές δυσκολεύουν τις σωστές κινησιολογικές ανάγκες τους μα και πολλές φορές μεταλλάσουν την αρνητική μυϊκή τους δραστηριότητα σε ψυχολογικές μεταπτώσεις δίνοντας την εντύπωση πως πρόκειται για ψυχολογικές διαταραχές. Τα περισσότερα θέματα της μοντέρνας ζωής όπως χαμηλή ενέργεια, ανασφάλεια, κατάπτωση, θυμός, στρες δημιουργούν ένα σκεπτικό και δυσκίνητο άνθρωπο που νοσταλγεί την χαρούμενη και δημιουργική του φύση.
Reconstruction και η Ζωτική ενέργεια σε πλήρη δράση !

Ballad center Γυμναστήριο
Καραμανλή 22 Λαμία
Τηλ: 22310 47840 – 6907226426
www.balladcenter.com

παρόμοια άρθρα