«Βόμβα» στο λιμάνι! Ο Ολυμπιακός…άρπαξε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο από την ΑΕΚ

«Βόμβα» στο λιμάνι! Ο Ολυμπιακός…άρπαξε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο από την ΑΕΚ

30
Έσκασε η μεταγραφική “βόμβα”! Παίκτης του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα ο Λαζαρος Χριστοδουλόπουλος – Διετής είναι η συμφωνία των “ερυθρόλευκων” με τον Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή

Ο Χριστοδουλόπουλος αφήνει την ΑΕΚ και γίνεται έτσι ο πρώτος παίκτης που θα έχει φορέσει τις φανέλες των 4 “μεγάλων” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εδώ και αρκετό καιρό είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό και τώρα ήρθε η ώρα των ανακοινώσεων.
Η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την απόκτηση του MVP και πρώτου σκόρερ της Πρωταθλήτριας ΑΕΚ με συμβόλαιο μέχρι το 2020 και οψιόν ανανέωσης του για ακόμη μία σεζόν.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σύλλογο, με έναρξη την 1/7/2018.»

Πάντως η αντίδραση της ΑΕΚ αναμένεται σφοδρή. H ΠΑΕ ΑΕΚ υποστηρίζει ότι έχει συμβόλαιο με τον Λάζαρο (το 2016 είχε υπογράψει για 2+1 χρόνια) και για την επόμενη σεζόν και θα κατατεθεί την 1η Ιουλίου. Ο Λάζαρος θα κληθεί σε απολογία γιατί ενώ έχει συμβόλαιο διαπραγματεύτηκε με άλλη ομάδα και συμφώνησε και επίσης θα γίνει καταγγελία κατά του Ολυμπιακού γιατί έστειλε παραμονή του τελικού Κυπέλλου εξώδικο πως μιλά με τον παίκτη, με κοινοποίηση και προς τις αρμόδιες αρχές…