Ζαχαροπλαστεία Χαμηλοθώρης

Ζαχαροπλαστεία Χαμηλοθώρης

Το γλυκό της σούβλας από τα


Στο κεντρικό στενό της Νάουσας, δίπλα από τους λουκουμάδες Χαμηλοθώρης βρίσκεται το νέο κατάστημα «Το γλυκό της σούβλας» από τα ζαχαροπλαστεία Χαμηλοθώρης. Εδώ θα απολαύσετε το must γλυκό του καλοκαιριού στην Πάρο. Τι είναι όμως αυτό; Βασίζεται σε αποκλειστική συνταγή των ζαχαροπλαστείων Χαμηλοθώρης από 100% ελληνικές γεύσεις. Πρόκειται για ένα γλυκό ζυμάρι αρωματισμένο με μαχλέπι, μαστίχα και κανέλα, το οποίο «σουβλίζεται» ώστε να πάρει το σχήμα χωνιού. Στη συνέχεια γεμίζεται με ό,τι σας αρέσει περισσότερο. Δηλαδή με λαχταριστή πραλίνα, χειροποίητο παγωτό σε πολλές γεύσεις, με κρέμα μαστίχα ή βανίλια. Δεν θα αντισταθείτε στον πειρασμό και θα τα δοκιμάσετε όλα. Το γλυκό της σούβλας παρασκευάζεται εξολοκλήρου μπροστά στον πελάτη και σίγουρα θα γίνει το γλυκό του καλοκαιριού για όλους όσους το δοκιμάσουν.

Στο κεντρικό στενό της Νάουσας, δίπλα από τους λουκουμάδες Χαμηλοθώρης
Χαμηλοθώρης café-ζαχαροπλαστείο
Στην γραφική πλατεία της Νάουσας, σημείο αναφοράς εδώ και χρόνια είναι το café-ζαχαροπλαστείο Χαμηλοθώρης. Όλες οι γλυκές αλχημείες του ζαχαροπλαστείου Χαμηλοθώρη, καθώς και υπέροχες αλμυρές γεύσεις θα τις βρείτε εδώ. Tip: Σας προτείνουμε τα υπέροχα πρωινά, την κρεμ μπρουλέ, τα μοναδικά πτι φουρ, αλλά και το μοναδικό χειροποίητο σε πολλές γεύσεις παγωτό.
Ο Μπατίστας bakery – patisserie
Λειτουργεί με επιτυχία εδώ και ενάμιση χρόνο. Μεγάλη ποικιλία προϊόντων που δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε: όλων των ειδών τα ψωμιά, μεγάλη ποικιλία σε παξιμάδια, κουλούρια, κριτσίνια και άλλα αρτοποιήματα. Δοκιμάστε οπωσδήποτε τυρόπιτα, πίτσα, πεϊνιρλί που είναι από τα καλύτερα που έχετε φάει. Μοναδική γεύση και άριστη ποιότητα, με τις καλύτερες πρώτες ύλες. Επίσης, μην χάσετε το Ναουσαίϊκο φτιαγμένο με παραδοσιακή συνταγή με ελαιόλαδο και ξύδι.

παρόμοια άρθρα

238

157