Ένας άλλος ο Άρης Σερβετάλης: Δεν θα πιστεύεις πώς έγινε (φωτός)

Ένας άλλος ο Άρης Σερβετάλης: Δεν θα πιστεύεις πώς έγινε (φωτός)

2974
Ήταν ο πιτσιρικάς με το ιγκουάνα – και το μαλλί, τύπου… ιγκουάνα – στο “Είσαι το ταίρι μου”, ένα σίριαλ που έχει γράψει στη μνήμη όλων. Μετά, ο Άρης Σερβετάλης κουρεύτηκε, παντρεύτηκε, νοικοκυρεύτηκε. Τον χάσαμε επί μακρόν, είναι η αλήθεια. Και τώρα, ως “Ριχάρδος Β’”, εντυπωσίασε τόσο με την ερμηνεία του επί σκηνής, όσο και με την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή του. Ο τηλεοπτικός “Λάζαρος” άλλαξε ολοκληρωτικά το λουκ του αφήνοντας γενειάδα για τις ανάγκες του ρόλο του…

Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, ωστόσο τα εισιτήρια για τον Ριχάρδο Β’ έχουν εξαντληθεί έως και τις 7 Δεκεμβρίου. Ο Αρης Σερβετάλης έχει πλέον το κοινό του, πιστό στον καλλιτέχνη που δεν πρόδωσε ποτέ τις επιλογές τους. Στον καλλιτέχνη που τολμά και για μια ακόμη φορά κάνει την ανατροπή. Άλλωστε, ο Άρης σερβετάλης είναι από τους ηθοποιούς που δεν φοβούνται να “τσαλακώσουν” την εικόνα τους και να κάνουν θεαματικές αλλαγές για να μπουν… στο πετσί του κάθε ρόλου!

Σε αυτήν τη δουλειά του, πάντως, συνεργάζεται και με την σύζυγό του Έφη Μπίρμπα και την ομάδα των Rēs Ratio Network. Και κάπως έτσι παρουσίασε στο Θέατρο Ροές την τέταρτη σκηνοθετική δουλειά της Έφης Μπίρμπα, Ριχάρδος Β’, βασισμένη στο έργο του Γουίλιαμ Σαίξπηρ, Ο Βασιλιάς Ριχάρδος ο Β’.

Μαζί της μια εξαιρετική ομάδα ερμηνευτών με επικεφαλής τον Άρη Σερβετάληστον ομώνυμο ρόλο και τους Νίκο Καμόντο, Ερμή Μαλκότση, Ιωάννα Τουμπακάρη, Αχιλλέα Χαρίσκο.