Η Σελήνη περνάει στον Κριό επηρεάζοντας κυρίως στα Παρορμητικά ζώδια

4 Μαρτίου 2022 07:45

Η Σελήνη περνάει στον Κριό επηρεάζοντας κυρίως στα Παρορμητικά ζώδια

 Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από την ανάγκη να πρωταγωνιστήσουμε σε όλα τα επίπεδα. Για αυτό και δεν αποκλείεται να προχωρήσουμε σε σημαντικές κινήσεις κυρίως στα επαγγελματικά και την προσωπική μας ζωή.

Η Σελήνη περνάει στον Κριό επηρεάζοντας κυρίως στα Παρορμητικά ζώδια.

Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή μας χαρακτηρίζουν και εντυπωσιάζουν το περιβάλλον που κινούμαστε. Παράλληλα όμως ο αυθορμητισμός και η επιθετικότητα μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Καλό είναι να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε κάθε απερίσκεπτη κίνηση που μπορεί να επηρεάσει συνεργασίες και σχέσεις.

Είναι σημαντικό να σεβόμαστε τις ανάγκες των άλλων και να μην εγκλωβιζόμαστε εγωκεντρικά στις δικές μας. Έτσι θα αποφύγουμε λανθασμένες αποφάσεις που θα στιγματίσουν καθοριστικές σχέσεις για εμάς. Σημαντικής σημασίας είναι η κοινωνική ζωή καθώς μέσα από αυτήν απολαμβάνουμε την αποδοχή των γύρω μας. Νέα πρόσωπα θα προσπαθήσουν να μας προσεγγίσουν και να οδηγήσουν σε καταστάσεις που θα μας ενθουσιάσουν.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε αργά το βράδυ καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Χείρωνα στον Κριό.

Δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε πληγές και τραύματα που προέρχονται από θηλυκά πρόσωπα προκαλώντας ρωγμές στον χαρακτήρα μας. Αναδεικνύονται κυρίως ζητήματα που αφορούν τη μητέρα ή άλλες θηλυκές υπάρξεις που έχουν πρωταγωνιστήσει της ζωής στη ζωή μας. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αντιμετωπίσουμε με αυτοπεποίθηση καθετί που έχει αφήσει το στίγμα του και να προχωρήσουμε χωρίς δισταγμούς σε βήματα που θα μας απαλλάξουν από απωθημένα και ανασφάλειες.

Ιδιαίτερα θα πρέπει να δώσουμε σημασία σε ότι αφορά την προσωπικότητά μας καθώς δεν αποκλείεται οι καταστάσεις που έχουμε βιώσει στο παρελθόν να επηρέασαν τον τρόπο πού εκδηλώνουμε τον χαρακτήρα μας. Σημαντικό είναι λοιπόν να συμβιβαστούμε με τον εαυτό μας, να αποδεχτούμε αυτό που είμαστε και να μην επιτρέψουμε από δω και στο εξής σε πρόσωπα και καταστάσεις να δημιουργήσουν αμφιβολίες, ενοχές και φόβους.

myastro