Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στους Ιχθύες ευνοεί σημαντικά τα ζώδια του νερού και της γης

5 Μαρτίου 2022 07:45

Η Αφροδίτη και ο Άρης μετακινούνται στον Υδροχόο επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία γιατί η σύνοδος του Ήλιου βοηθά να ξεπεράσουμε παλιότερες καταστάσεις που ταλαιπωρούν την ψυχολογία μας.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στους Ιχθύες ευνοεί σημαντικά τα ζώδια του νερού και της γης.

Έχουμε την ψυχική δύναμη και τη διάθεση να συγχωρήσουμε πρόσωπα που μπορεί να μας έχουν πληγώσει. Αφήνοντας έτσι πίσω μας υποθέσεις που επιβαρύνουν την ψυχοσύνθεσή μας. Παράλληλα οι συνθήκες ευνοούν την τακτοποίηση επαγγελματικών και γραφειοκρατικών εκκρεμοτήτων που θα μας βοηθήσουν να αποβάλλουμε το άγχος. Είναι σημαντικό να δώσουμε λύσεις σε υποθέσεις που μπορεί να μας απασχολούν εδώ και καιρό κλείνοντας κεφάλαια που θα απελευθερώσουν από αγγαρείες και ευθύνες.

Απαραίτητο είναι επίσης να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας. Η εσωτερική μας φωνή έχει δύναμη και μας δίνει αισιοδοξία και θετικότητα. Ας μην ξεχνάμε ότι η πίστη δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Να είμαστε δημιουργικοί και να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο που μπορεί να επηρεάζει το μονοπάτι που έχουμε επιλέξει.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό ενισχύοντας με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.

Πρωτοβουλίες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα. Καθώς νιώθουμε πως ήρθε η στιγμή να δείξουμε πώς μπορούμε να χαράξουμε νέους δρόμους σε όλα τα επίπεδα.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο ευνοεί τις εξελίξεις. Μετά το μεσημέρι μας δίνει την δυνατότητα να σχεδιάσουμε με ωριμότητα και ψυχραιμία στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε σκληρά δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό σε ότι θέλουμε να πετύχουμε. Πρόσωπα κύρους μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να στηρίξουν τα σχέδιά μας. Καθώς εντυπωσιάζονται από το δυναμικό που προβάλλουμε.

Αργά το βράδυ Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή στον Υδροχόο δίνοντας μας την ευκαιρία να περάσουμε μοναδικά με τους φίλους μας. Οι συζητήσεις έχουν ευχάριστη νότα και μας βοηθούν να χαλαρώσουμε από τις δυσκολίες της περιόδου. Σημαντικό είναι να εκφράσουμε συναισθήματα, σκέψεις και σχεδιασμούς. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που ενστερνίζονται τις απόψεις μας και εμπιστεύονται το ένστικτό μας.

myastro