Η τριπλή σύνοδος Αφροδίτης, Άρη και Πλούτωνα στον Αιγόκερω επηρεάζει καταλυτικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

3 Μαρτίου 2022 07:45

Η τριπλή σύνοδος Αφροδίτης, Άρη και Πλούτωνα στον Αιγόκερω επηρεάζει καταλυτικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από εμμονές και παιχνίδια ελέγχου. Καθώς εντείνεται η ανάγκη να κυριαρχήσουμε σε προσωπική και επαγγελματική ζωή.

Η τριπλή σύνοδος Αφροδίτης, Άρη και Πλούτωνα στον Αιγόκερω επηρεάζει καταλυτικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού που είναι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από εμμονές και παιχνίδια ελέγχου καθώς εντείνεται η ανάγκη να κυριαρχήσουμε σε προσωπική και επαγγελματική ζωή. Υπάρχει ισχυρή βούληση ώστε να πραγματοποιήσουμε κάθε όνειρό μας που θα απογειώσει την δημόσια εικόνα μας. Παράλληλα όμως υπάρχει και ένα σκοτεινό κομμάτι που δεν θα διστάσουμε να χρησιμοποιήσουμε για να κατακτήσουμε την κορυφή που επιθυμούμε. Απαραίτητο είναι λοιπόν να ξεφύγουμε από εμμονικές και χειριστικές συμπεριφορές. Που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στο περιβάλλον της καριέρας ή σε προσωπικό επίπεδο.

Είναι η στιγμή να εμβαθύνουμε και να αντιληφθούμε ποιες είναι οι πραγματικές μας ανάγκες και επιθυμίες. Δεν πρέπει να διστάσουμε να λειτουργήσουμε μεταμορφωτικά και αναγεννησιακά σε καταστάσεις. Και συμπεριφορές που δεν μας επιτρέπουν να κινηθούμε με ορθολογισμό, ψυχικό σθένος, ωριμότητα. Οφείλουμε να πατάξουμε κατώτερα συναισθήματα που τριβελίζουν το μυαλό μας. Και μπορεί να τραυματίσουν την σχέση και την επαγγελματική μας πορεία. Το πάθος και ο αισθησιασμός θα εκτονώσουν κάθε δυσάρεστη κατάσταση στην προσωπική μας ζωή. Σε επαγγελματικό επίπεδο η βούληση να πετύχουμε τους στόχους μας θα πρέπει να διοχετευτεί σε σχεδιασμούς και πρακτικά ζητήματα.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες εντείνοντας τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις του παρελθόντος

Μετά το μεσημέρι η σύνοδος της με τον Ποσειδώνα εντείνει τις ευαισθησίες και την ανάγκη να εξιδανικεύουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Οφείλουμε λοιπόν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε επιλογές που αφορούν επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες. Καθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε λάθη λόγω ψευδαισθήσεων και αυταπατών. Απαραίτητο είναι επίσης να μην βουλιάξουμε ψυχολογικά στη μοναχικότητα και την εσωστρέφεια. Που δεν μας επιτρέπουν να δούμε ξεκάθαρα το μέλλον από την θετική του πλευρά. Ο εσωτερισμός και ο διαλογισμός θα μας βοηθήσουν να ισορροπήσουμε και να βρούμε την ψυχική δύναμη να ξεπεράσουμε κάθε ανασφάλεια.

Αργά το βράδυ τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Πλούτωνα, την Αφροδίτη και τον Άρη στον Αιγόκερω δημιουργούν την ανάγκη για φυγή. Συναίσθημα και λογική λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία και δημιουργούν τις προϋποθέσεις. Ώστε να ξεπεραστούν προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να μας έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

myastro