Σκάνδαλο μετά την αποκάλυψη βίντεο για τη Μαράια Κάρεϊ και τον πρώην της-Κροίσο: Ποιος ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους

18 Ιουνίου 2019 23:00

Η Μαράια Κάρεϊ ενεπλάκη σ’ ένα σκάνδαλο ενώ ήταν αρραβωνιασμένη με τον εκατομμυριούχο Τζέιμς Πάρκερ. Τι ακριβώς συνέβη; Βγήκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια και τον χορευτή της, Μπράιαν Τανάκα, με τον οποίο είναι πλέον ζευγάρι.

Άλλα έλεγε η Μαράϊα Κάρεϊ στον Τζέιμς Πάρκερ και σε άλλον έστελνε καυτές φωτογραφίες… με χρυσό μπικίνι και χωρίς μπικίνι. Κι αυτό το βίντεο, εκθέτει τη διάσημη τραγουδίστρια ανεπανόρθωτα!

Τραβήχτηκε 6 μήνες μάλιστα -εδώ είναι το ενδιαφέρον- προτού η ποπ-ντίβα χωρίσει από τον Πάρκερ. Βρισκόταν στη Δανία για συναυλία, όπου γιόρτασε τα 47α γενέθλιά της. Η Μαράια χορεύει λάγνα, με σούπερ-μίνι, μπροστά στον Μπράιαν Τανάκα. Κάθεται στην αγκαλιά του. Εκείνος μάλιστα φαίνεται να σηκώνει το φόρεμά της…

Ο κρυφός έρωτας της αρραβωνιασμένης ποπ ντίβας 

Κι ενώ φορούσε το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων των 10 εκατομμυρίων και είχε βρει νυφικό, ο έρωτας για τον νεαρό χορευτή της ομάδας της, έφερε τα πάνω κάτω. Η Μαράια απέφευγε σεξουαλικά τον μεγιστάνα των καζίνο, ξετρελαμένη με τον Μπράιαν, τον οποίο αποκαλούσε «τίγρη». Τώρα έχουν επίσημη πλέον σχέση.

Το σέξι βίντεο και οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο γιοτ της, ενώ έκανε διακοπές στο Κάπρι με τον Πάρκερ. Το τότε παράνομο ζευγάρι αντάλλασσε μηνύματα από τηλέφωνα του προσωπικού της σταρ και κανόνιζαν μυστικές συνευρέσεις.

Της κατέβαλε 50 εκατομμύρια δολάρια για τη… στενοχώρια που της προκάλεσε!

Το αστείο: όταν Πάρκερ και Κάρεϊ χώρισαν το 2016, αναφέρει το star.gr, ο πολυεκατομμυριούχος τής κατέβαλε 50 εκατομμύρια δολάρια για τη… στενοχώρια που της προκάλεσε.