Tα office outfits δεν χρειάζεται να είναι βαρετά: πάρε φρέσκες ιδέες (φωτογραφίες)

29 Ιανουαρίου 2019 09:00

Tι να φορέσω στο γραφείο; Απλό μεν, δύσκολο δε. Ή μάλλον κουραστικό. Σκέτη εξάντληση. Ειδικά αν καθημερινά πρέπει να σε βλέπουν οι συνεργάτες σου διά ζώσης. Αν πρέπει να πηγαίνεις κάθε μέρα.

Φαντάζομαι ότι έχεις βαρεθεί να κυκλοφορείς με τζιν και παντελόνια. Για σκέψου, λοιπόν, μια μίντι, άνετη φούστα. Μια ζιπ κιλότ. Μια σικ σαλοπέτα μ’ ένα σακάκι.

Η Γαλλίδα blogger και στέλεχος του Marie-Claire, καταρχάς, Camille Charrière ποντάρει σε ριγέ prints, σεταρισμένα με πουά, αλλά προσδίδει και μια “αυστηρότητα” στην εμφάνισή της επενδύοντας στο black n’ white. Άλλες φορές σε μάλλινα, χοντρά πουλόβερ, με μίντι φούστες σε σατέν και ψηλές μπεζ γόβες (minimal sic).  Η Ιταλίδα creative director της Mararo -και απ’ τα πιο δημοφιλή κορίτσια της Ευρώπης στο instagram- Eleonora σε λευκά πουκάμισα, συνδυασμένα με φαρδιά σορτς.

Κι αν δεν ζεις, τελικά, χωρίς τζιν γιατί να μην το συνδυάσεις μ’ ένα μπλέιζερ ή μ’ ένα oversized σακάκι (που είναι και τόσο “in”) κι ένα λουσάτο ρουχαλάκι από μέσα; Ε; Ή γιατί να μη βάλεις ένα αμάνικο καρό φορεματάκι, έτσι, για να δείξεις ότι το “‘χεις” με τη “μαμά” μόδα πιο πολύ απ’ τις συναδέλφους σου και ankle boots;

Δες ακολούθως και διάλεξε ό,τι σ’ εκφράζει. Η ζωή στο γραφείο δεν είναι ανάγκη να είναι βαρετή.

Ντονατέλλα Αδάμου 

https://www.instagram.com/p/Bbb168wHP_f/?utm_source=ig_embed