Κουρής-Τοπαλίδου:Στα δικαστήρια για το διαζύγιο
Κόντρα στα δημοσιεύματα που ήθελαν να βάζουν στην σχέση τους νέα θεμέλια και να “παγώνουν” το διαζύγιο, εμείς μαθαίνουμε δυστυχώς ακριβώς το αντίθετο για τον ηθοποιό Νίκο Κουρή και την […]
22 Φεβρουαρίου 2021 16:45
Το πρώτο MasterClass με τους chef κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Τα μαγειρικά «κόλπα» και μυστικά, δίνονται απλόχερα από τους τρεις chef κριτές στους 22 πλέον επίλεκτους του διαγωνισμού, μετά την αποχώρηση της Χριστίνας Παπαοικονόμου.Με όλες τις απορίες των παικτών να απαντώνται από τους ίδιους τους chef του διαγωνισμού. Η τράπεζα γνώσεων τους γίνεται ακόμα πιο πλούσια, ώστε να μπορέσουν να τις ανακαλέσουν, όποτε χρειαστεί, στις δύσκολες μαγειρικές δοκιμασίες του MasterChef 5.
Οι τρεις chef έδειξαν τεχνικές και παρασκευές, που κάποιοι στην πορεία του διαγωνισμού μετάνιωσαν που τις θεώρησαν εύκολες. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο στη γνώση και μέσα από την απλότητα των πιάτων, που ετοιμάζουν οι κριτές στο σημερινό MasterClass. Δίνουν ένα ακόμα μάθημα ταπεινότητας αλλά και γευστικής εφευρετικότητας, μέσα από απλές τεχνικές.
Ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης έφτιαξε την τέλεια καρμπονάρα. Με τον Παναγιώτη να τολμά να την σχολιάσει ως αλμυρή για τα γούστα του. Δίκαια λοιπόν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον ονόμασε Καπαμαρού – παιδί νίντζα – του διαγωνισμού!