Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα επηρεάζει την τάση μας για δημιουργία

11 Μαρτίου 2021 07:45

Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα φέρουν χαρά και αισιοδοξία στη σχέση μας

Ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες επηρεάζοντας καταλυτικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού. Η μέρα είναι ιδανική ώστε να ασχοληθούμε με την τέχνη και τη δημιουργία. Η φαντασία πρωταγωνιστεί και δίνει μοναδικές ιδέες. Τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα μας θα μας βοηθήσουν να ισορροπήσουμε σε μεγάλο βαθμό. Και να αποφύγουμε την έντονη μοναχικότητα και μελαγχολία που μπορεί να προκύψει.

Είναι απαραίτητο να μπούμε σε μία εσωτερική διεργασία που μπορεί να έχει ιδιαίτερα ευεργετικά συμπεράσματα για την ψυχολογία μας.

Καθώς θέματα του παρελθόντος μπορεί να μας απασχολήσουν έντονα. Θα είναι ιδιαίτερα θετικό για εμάς να τα αντιμετωπίσουμε κατάματα και να μην βουλιάξουμε συναισθηματικά. Αυτό θα μας οδηγήσει σε υπερχείλιση λόγω ευαισθησιών και σπασμωδικές κινήσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσουμε. Στα αισθηματικά, μας δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα ονειρικό σκηνικό για δύο με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας και να βιώσουμε μοναδικές στιγμές πάθους που θα απογειώσουν τη σχέση μας.

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο και το πρωί σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή δίνοντας μας την δυνατότητα να εκφράσουμε με μεγάλη ευκολία ιδέες και προτάσεις που μπορεί να είναι εξαιρετικές για στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Επιδιώκουμε να επικοινωνήσουμε με πρόσωπα από το φιλικό μας περιβάλλον. Νιώθουμε ότι αυτοί μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Παράλληλα δεν αποκλείεται να έρθουν ευχάριστα νέα για ομαδικές προσπάθειες στις οποίες συμμετέχουμε. Φαίνεται ότι η παρουσία μας μπορεί να προσδώσει σημαντικά οφέλη.

Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες ενισχύοντας τον συναισθηματισμό της ημέρας. Τάσεις μοναχικότητας κάνουν την εμφάνισή τους και γεγονός είναι ότι θα επιδιώξουμε να απομονωθούμε από πρόσωπα και καταστάσεις που μπορεί να μας κουράζουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε καθημερινές δραστηριότητες και εργασιακές υποχρεώσεις καθώς δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθούμε σε πρακτικά ζητήματα. Τα λάθη είναι πιθανά για αυτό οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε κινήσεις και αποφάσεις. Ο ρομαντισμός και η φαντασία έχουν καθοριστικό ρόλο στα αισθηματικά μας καθώς ενισχύουν τις ευαισθησίες και τα έντονα συναισθήματα.