Σημαντικές ιδέες μπορεί να βοηθήσουν ιδιαίτερα σε ότι αφορά υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει

17 Ιουνίου 2021 07:45

Σημαντικές ιδέες μπορεί να βοηθήσουν ιδιαίτερα σε ότι αφορά υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει.

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού. Η καθημερινότητα δείχνει τα δόντια της καθώς οι απαιτήσεις είναι πολλές. Λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που μπορεί να προκύψουν.

Σημαντικές ιδέες μπορεί να βοηθήσουν ιδιαίτερα σε ότι αφορά υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει. Γεγονός είναι ότι το άγχος είναι πιθανόν να μας καταβάλει. Καθώς έρχεται στο προσκήνιο η ανάγκη να είμαστε απόλυτα τελειομανείς σε ότι έχουμε αναλάβει. Καλό είναι βέβαια να επικεντρωθούμε σε ότι θέλουμε να διεκπεραιώσουμε. Δίνοντας όλη μας την ενέργεια καθώς αυτό θα μας βοηθήσει να εκτονώσουμε με δημιουργικό τρόπο την ένταση.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στο συναδελφικό περιβάλλον αφού με ευκολία μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις λόγω της νευρικότητας που επικρατεί. Είναι επιτακτική ανάγκη να ρίξουμε τους τόνους και να αποφύγουμε επικριτικές διαθέσεις που θα ενοχλήσουν έντονα. Βελτιώνοντας την διατροφή και βάζοντας άσκηση σε καθημερινό επίπεδο θα νιώσουμε καλύτερα καθώς η ενέργεια θα επανέλθει σε πολύ καλά επίπεδα.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο νωρίς το πρωί μπορεί να δημιουργήσει ευχαρίστως ανατροπές στην καθημερινότητα.

Σημαντικές ιδέες μπορεί να βοηθήσουν ιδιαίτερα σε ότι αφορά υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει. Η πρωτοτυπία και η ευστροφία θα δώσουν τις απαραίτητες λύσεις και θα μας βοηθήσουν να αναγνωριστούμε στο εργασιακό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν θετικές εξελίξεις που θα μας εκπλήξουν σε οικονομικό επίπεδο.

Μετά το μεσημέρι οι συνθήκες αλλάζουν καθώς η Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους δημιουργεί υπερένταση και πρόβλημα στην επικοινωνία. Καλό είναι να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις και παρερμηνείες. Καθυστερήσεις στην καθημερινότητα μπορεί να δημιουργήσουν αυξημένη ένταση.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύοντας τον συναισθηματισμό. Η λανθασμένη εντύπωση των πραγμάτων μπορεί να οδηγήσει σε παγίδες που καλό είναι να αποφύγουμε. Άγχος και υπερευαισθησία θα είναι κακοί σύμβουλοι σε πιθανές αποφάσεις.

πηγή: myastro