Η μέρα ενδείκνυται για εσωτερικές αναζητήσεις που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα τους γύρω μας

22 Ιουνίου 2021 07:45

Η μέρα ενδείκνυται για εσωτερικές αναζητήσεις που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα τους γύρω μας

Ο Ερμής στους Διδύμους προετοιμάζεται να επιστρέψει σε ορθή πορεία και επηρεάζει καταλυτικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού.

Η μέρα ενδείκνυται για εσωτερικές αναζητήσεις που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα τους γύρω μας.

Σήμερα βρίσκεται σε στάση δυσκολεύοντας πολύ την επικοινωνία. Δεν είναι εύκολο να ξεπεράσουμε δυσκολίες και προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Καλό είναι να αξιοποιήσουμε την ημέρα. Ώστε να επαναπροσδιορίσουμε ποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν σε εμπορικές συμφωνίες και ζητήματα που αφορούν το κοντινό μας περιβάλλον τις επόμενες ημέρες.

Αυτό θα μας βοηθήσει να διαπιστώσουμε με ακρίβεια τι μας ενοχλεί. Και να αποφύγουμε πιθανές κόντρες λόγω παρεξηγήσεων που μπορεί να υπάρξουν. Καλό είναι επίσης να μην προχωρήσουμε σε υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών. Αφού το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν όπως θα θέλαμε. Οι δυσκολίες και τα εμπόδια που θα προκύψουν θα είναι ανυπέρβλητα και το πιθανότερο είναι να μας απογοητεύσουν. Η μέρα ενδείκνυται για εσωτερικές αναζητήσεις που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα τους γύρω μας αλλά και τον εαυτό μας.

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό μέχρι το απόγευμα.

Και το τρίγωνο που σχηματίζει τα ξημερώματα με την Αφροδίτη στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί την ανάγκη για αρμόνια. Και απόλυτη κατανόηση σε σημαντικές σχέσεις για εμάς. Είναι προτιμότερο το πρωινό να το αφιερώσουμε στους δικούς μας ανθρώπους καθώς μπορούμε να αντιληφθούμε στον απόλυτο βαθμό τι νιώθουν και τι σκέφτονται. Τι πραγματικά τους προβληματίζει και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το ξεπεράσουν.

Πριν το μεσημέρι το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενδυναμώνει το ένστικτο μας. Και μας οδηγεί σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες μέσα από τις οποίες μπορούμε να νιώσουμε μεγαλύτερη ασφάλεια.

Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Τοξότη βγάζοντας μας από την εσωστρέφεια. Στρέφουμε το ενδιαφέρον μας σε πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος με τα οποία μπορούμε να διασκεδάσουμε. Και να συζητήσουμε διάφορα πνευματικά ενδιαφέροντα που μπορεί να έχουμε. Το βράδυ καλό είναι να είμαστε μετριοπαθείς. Καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία στους Ιχθύες οδηγεί σε υπερβολές και αλαζονεία που θα δυσαρεστήσουν τους γύρω μας.

πηγή: myastro