Η Σελήνη παραμένει στους ιχθύες αναστατώνοντας τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

30 Ιουνίου 2021 07:45

Η Σελήνη παραμένει στους ιχθύες αναστατώνοντας τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε ζητήματα από το παρελθόν καθώς ήρθε η ώρα να τα αντιμετωπίσουμε κατάματα. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από όποια κατάσταση δεν έχουμε κλείσει. Kαθώς αυτή εξακολουθεί και μας επηρεάζει ακόμα και σήμερα. Η Σελήνη παραμένει στους ιχθύες αναστατώνοντας τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού.

Η Σελήνη παραμένει στους ιχθύες αναστατώνοντας τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού.

Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και δεν μας επιτρέπει να δούμε ρεαλιστικά πώς πρέπει να διαχειριστούμε τις υποθέσεις που μας προβληματίζουν.

Θα πρέπει να ξεπεράσουμε κάθε αναστολή και ευαισθησία που δεν μας αφήνει να δούμε ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθούμε ώστε να αποβάλλουμε από πάνω μας ψυχολογικά βαρίδια που ακόμα κουβαλάμε. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά την επαγγελματική μας ζωή. Είναι εύκολο να υπάρξουν λάθη και παραλείψεις που θα μας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Η απόλυτη συγκέντρωση θα μας βοηθήσει να ισορροπήσουμε και να λειτουργήσουμε με την ρεαλιστική πλευρά του εαυτού μας.

Η Σελήνη νωρίς το πρωί σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στους Διδύμους ενισχύοντας τον εκνευρισμό σε όλα τα επίπεδα.

Δεν αποκλείεται να μπούμε σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων με πρόσωπα από το κοντινό μας περιβάλλον που θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στις σχέσεις μας. Καλό είναι να μην αφεθούμε σε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που μπορεί να μας κατευθύνουν σε λάθος επιλογές και συμπεράσματα. Οφείλουμε να είμαστε πραγματιστές και να περιορίσουμε τον αυθορμητισμό και την επιθετικότητα. Που είναι εύκολο να εκδηλωθεί ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες.

Το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες φορτίζοντας μας συναισθηματικά στον απόλυτο βαθμό. Οφείλουμε να αποφύγουμε κάθε συζήτηση και απόφαση το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα καθώς το πιθανότερο είναι να προχωρήσουμε σε λανθασμένα μονοπάτια. Το παρελθόν και τα τραύματα μας δεν μπορούν να μας επιτρέψουν να δούμε την πραγματικότητα χωρίς να την διαστρεβλώσουμε.

Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας βοηθά να ισορροπήσουμε και επαναφέρει την έντονη διαίσθηση μας. Επαγγελματικές επιλογές που εκκρεμούν μπορούν να κλείσουν με ιδιαίτερα θετικό τρόπο αρκεί να το επιδιώξουμε.

myastro