Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

2 Ιουλίου 2021 07:45

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού

Η ανάγκη να δράσουμε και να αντιδράσουμε σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας είναι κυρίαρχη. Είναι σημαντικό για εμάς να πρωταγωνιστήσουμε σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα παίρνοντας αποφάσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού.

Βεβαίως δεν θα είναι εύκολο να συγκρατήσουμε τον παρορμητισμό μας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Που θα έχουν κόστος ιδιαίτερα στις σχέσεις με συνεργάτες και σύντροφο.

Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις και πρωτοβουλίες. Που χρειάζεται να πάρουμε γιατί είναι βέβαιο ότι η απερισκεψία θα οδηγήσει σε λάθη. Καλό είναι να προστατεύσουμε τον εαυτό μας από παγίδες. Και να πάρουμε την ευκαιρία ώστε να προχωρήσουμε σε ότι θέλουμε να πετύχουμε και συντεταγμένα και ώριμα. Η κοινωνικότητα και εξωστρέφεια μας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Γιατί είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουν με τους γύρω να με την συμπεριφορά και την προσωπικότητά μας.

Αμέσως μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με την Σελήνη στον Κριό δημιουργεί αναστάτωση. Και εσωτερικό εκνευρισμό καθώς νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να εναρμονίσουμε μέσα μας ανάγκες και επιθυμίες. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην προσωπική μας ζωή καθώς με ευκολία μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις και κόντρες με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί δίπλα μας.

Τα ξημερώματα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον Λέοντα και σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα αισιόδοξο πρωινό για να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα είναι θετικές για εμάς. Η ωριμότητα και η αποφασιστικότητα που μας διακατέχουν θα μας βοηθήσουν να ακολουθήσουμε τον σωστό δρόμο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που μπορεί να μας δίνονται. Στην προσωπική μας ζωή είναι βέβαιο ότι μπορούμε να εκφράσουμε με αμεσότητα τις επιθυμίες που έχουμε χωρίς να υπάρξουν προβλήματα και αντιδικίες.

Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στους Διδύμους θα βοηθήσει να επικοινωνήσουμε με σημαντικά πρόσωπα για εμάς και να λύσουμε πιθανές παρεξηγήσεις που μπορεί να ταλαιπώρησαν τις σχέσεις μας.

myastro