Το τετράγωνο του Άρη από τον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο θα ταλαιπωρήσει τα Σταθερά ζώδια

4 Ιουλίου 2021 07:45

Το τετράγωνο του Άρη από τον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο θα ταλαιπωρήσει τα Σταθερά ζώδια

Σημαντικές ανατροπές μπορεί να επηρεάσουν τις επιθυμίες μας και γενικότερα την προσωπική μας ζωή. Kαθώς υπάρχουν αιφνιδιαστικά γεγονότα που μας επηρεάζουν. Είναι εύκολο να προχωρήσουμε σε σπασμωδικές κινήσεις απερίσκεπτα. Kαι λόγω εκνευρισμού τραυματίζοντας σε σημαντικό βαθμό την προσωπική μας ζωή.

Το τετράγωνο του Άρη από τον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο θα ταλαιπωρήσει τα Σταθερά ζώδια.

Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα ψύχραιμοι και προσεκτικοί σε όποιες δράσεις και κινήσεις αποφασίσουμε να πάρουμε. Kαθώς η ανωριμότητα και εκνευρισμός θα είναι κακοί σύμβουλοι.

Δεν αποκλείεται παράλληλα να υπάρξουν ανατροπές σε ότι αφορά διακοπές και καλοπέραση. Που μπορεί να μας δημιουργήσουν υπερένταση με πρόσωπα από το περιβάλλον μας. Η ανάγκη να δείξουμε ψυχραιμία και να ρίξουμε τους τόνους με κάθε τρόπο. Θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε δύσκολες στιγμές που είναι βέβαιο ότι θα εκτοξεύσουν τη νευρικότητα στα ύψη.

Το τετράγωνο της Σελήνης στον Ταύρο με την Αφροδίτη στον Λέοντα το πρωί δεν επιτρέπει να αντιληφθούμε αρμονικά τις ανάγκες μας.

Πιθανό είναι να υπάρξουν ζητήματα σε προσωπικό επίπεδο που δεν θα μας ικανοποιήσουν. Ζητήματα που μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια με το ταίρι μας.

Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο προκαλεί απογοήτευση και κατήφεια. Σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Δεν αποκλείεται να βρούμε εμπόδια που θα επηρεάσουν την ψυχολογία μας. Καλό είναι να επιμείνουμε και να προσπαθήσουμε παρ’ όλες τις δυσκολίες.

Παράλληλα, το εξάγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με την Σελήνη στον Ταύρο μας δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσουμε τα οποία εμπόδια με αποφασιστικότητα και πίστη στον εαυτό μας.

Αργότερα η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο αυξάνει την υπερένταση κατακόρυφα καθώς προκύπτουν ζητήματα οικονομικής φύσεως που ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον Λέοντα επηρεάζει την προσωπική μας ζωή καθώς με ευκολία μπορεί να γίνουμε απότομοι και εριστικοί με το ταίρι μας δημιουργώντας σφοδρές αντιπαραθέσεις που θα έχουν κόστος.

πηγή: myastro