Στο Ελαιουργείο Χατζηπέτρου παράγουν και συσκευάζουν αγνό παρθένο ελαιόλαδο, άριστης ποιότητας. Τυποποιούνε το καλύτερο λάδι της Κω και φέρνουν στο τραπέζι σας ελαιόλαδο με πλούσια γεύση και γεμάτο άρωμα.
Η παραγωγή ελαιολάδου, ξεκίνησε το 1945 από τον Χαράλαμπο Χατζηπέτρο. Στα 18 του ξεκίνησε την παράδοση της οικογένειάς μας, που συνεχίζεται μέχρι σήμερα με μεράκι από τον γιο του Δημοσθένη Χατζηπέτρο. Τώρα με το καινούργιο ελαιοτριβείο που έχει όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παράγουν και εμφιαλώνουν αγνό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο της καλύτερης ποιότητας, πιστοποιημένο και ελεγχόμενο.
Εδώ μπορείτε να αγοράσετε ελαιόλαδο με χαμηλή οξύτητα λιγότερο από 0,3% από το νησί της Κω. Παράγουν παρθένο ελαιόλαδο, ραφιναρισμένο ελαιόλαδο και ελαιόλαδο ή αγνό. Ελαιόλαδο καθαρό από τον παραγωγό, στον καταναλωτή.