Ο Ερμής στον Λέοντα σε αντίθεση με τον Δία στον Υδροχόο οδηγεί σε Υπερβολές τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

11 Αυγούστου 2021 07:45

Ο Ερμής στον Λέοντα σε αντίθεση με τον Δία στον Υδροχόο οδηγεί σε Υπερβολές τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού

Δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από τις μεγάλες υποσχέσεις καθώς οι υπερβολές μας χαρακτηρίζουν σε επικοινωνιακό επίπεδο και μπορεί να οδηγήσουν σε υπερφίαλες συζητήσεις.

Ο Ερμής στον Λέοντα σε αντίθεση με τον Δία στον Υδροχόο οδηγεί σε Υπερβολές τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού.

Παράλληλα δεν αποκλείεται να επιδιώξουμε να εξαπατήσουμε ή να υπάρχουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να μας εξαπατήσουν. Οδηγώντας μας σε συμφωνίες που είναι ασύμφορες για εμάς. Καλά θα κάνουμε να δείξουμε εγκράτεια καθώς αυτό θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε δεσμεύσεις που δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν.

Παράλληλα θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που ακούμε. Αφού το πιθανότερο είναι να μην γίνουν πραγματικότητα. Η υπερβολική επικοινωνία δεν αποκλείεται να κούραση μέσα στην ημέρα. Γεγονός είναι ότι θέλουμε να επικοινωνήσουμε με τους γύρω μας για να αναδείξουμε χαρακτηριστικά του εαυτού μας. Ή πιθανές δράσεις για τις οποίες μπορεί να είμαστε περήφανοι.

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο και το πρωί η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινή λειτουργία.

Δεν είναι εύκολο να δούμε πραγματικά και ρεαλιστικά πώς πρέπει να προχωρήσουμε στον εργασιακό χώρο και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά λάθη.

Το απόγευμα η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη στην Παρθένο και τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας δίνει την δυνατότητα να ισορροπήσουμε την κατάσταση στον εργασιακό χώρο. Και να διεκδικήσουμε με δυναμισμό αυτά που θεωρούμε ότι μας αξίζουν. Η διεισδυτικότητα και το ένστικτο που μας διακρίνουν θα μας βοηθήσουν να πάρουμε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις. Σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχουμε αναλάβει. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σημαντικές οικονομικές συζητήσεις που θα μας ικανοποιήσουν στο ακέραιο.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Ζυγό στρέφοντας όλη μας την προσοχή στις διαπροσωπικές σχέσεις. Η ανάγκη για συντροφικότητα είναι έντονη και αυτή αναδεικνύεται άμεσα στην προσωπική μας ζωή.

myastro