Ένα μπαλκόνι στον Ευβοϊκό ανάμεσα στη θάλασσα και το βουνό, ένα ειδυλλιακό σημείο στο λιμανάκι των Ηλίων Ευβοίας, το εστιατόριο Φάρος. Εδώ και χρόνια ο Φάρος είναι γνωστός για τις γεύσεις του, φτιαγμένες από τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά, γεμάτες αγάπη, παράδοση και νοστιμιά.Η επιστροφή στην ουσία της γεύσης, της εξαιρετικής πρώτης ύλης, της τέχνης των παραδοσιακών συνταγών που περνούν από γενιά σε γενιά, διατηρούνται ακέραια σε κάθε πιάτο του.
Τα ολόφρεσκα ψάρια από τον Ευβοϊκό και το Αιγαίο, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα βιολογικά λαχανικά και το ελαιόλαδο από την οικογενειακή φάρμα των ιδιοκτητών, αποτελούν τις πρώτες ύλες για μοναδικές και πρωτότυπες συνταγές και συμβάλλουν στη δημιουργία μιας αξέχαστης γαστριμαργικής εμπειρίας.