Κουρής-Τοπαλίδου:Στα δικαστήρια για το διαζύγιο
Κόντρα στα δημοσιεύματα που ήθελαν να βάζουν στην σχέση τους νέα θεμέλια και να “παγώνουν” το διαζύγιο, εμείς μαθαίνουμε δυστυχώς ακριβώς το αντίθετο για τον ηθοποιό Νίκο Κουρή και την […]
7 Δεκεμβρίου 2021 14:25
Από το 1996, τα “Μεζεδοκαμώματα” ξεκίνησαν δειλά δειλά τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της γεύσης, αλλά κανείς δεν περίμενε αυτό που έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα.
Αυτή η όμορφη παραδοσιακή ταβέρνα, αποτελεί για πολλούς η αφορμή για να επισκεφτούν την περιοχή των Μανάβικων στα Τρίκαλα. Έτσι, μια ολόκληρη συνοικία αναβαθμίστηκε, μέσα από τις εξαίσιες γεύσεις του μαγαζιού, την άψογη εξυπηρέτηση, το χαμογελαστό προσωπικό και φυσικά, τις προσιτές τιμές.
Μερικά από τα πιο γνωστά πιάτα, στα οποία δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς όταν βρεθείς για πρώτη φορά εκεί, είναι το “βασιλικό πιάτο”, το “αρχαίο έδεσμα”, η “φωλιά Πάντσο Βίλα”, η “σφολιάτα της Ευτυχίας”, η “σαλάτα δίχως όνομα” και τα “πονηρά κεφτεδάκια”.
Μετά από αυτά, όχι μόνο θα φύγεις με το χαμόγελο στα χείλη, αλλά θα υποσχεθείς στον εαυτό σου ότι θα επιστρέφεις στα “Μεζεδοκαμώματα” ξανά και ξανά!