Ανδρέας Μικρούτσικος: «Κατηγορώ ευθέως τον ΑΝΤ1 ότι με άφησε να φάω όλο αυτό το βάρος επάνω μου»

22 Φεβρουαρίου 2022 09:40

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Κατηγορώ ευθέως τον ΑΝΤ1 ότι με άφησε να φάω όλο αυτό το βάρος επάνω μου»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο χθεσινό The 2Night Show. Μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του, την οικονομική του καταστροφή και την πρωτιά του στην παρουσίαση του Big Brother.

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Κατηγορώ ευθέως τον ΑΝΤ1 ότι με άφησε να φάω όλο αυτό το βάρος επάνω μου».

«Έχω τραβήξει πάρα πολλά με την υγεία μου. Δεν με έχει καταβάλει μέσα μου. Ο άνθρωπος είναι πολύ ανθεκτικός, αλλά αν είναι απρόσεκτος, κάνει ένα τσαφ η ζωή και φεύγει από τα χέρια του. Δεν πρόσεχα. Ρουφούσα τη στενοχώρια με το κουτάλι χωρίς να πέσω σε κατάθλιψη. Ένιωθα ότι κάτι έχω και δεν πήγαινα στον γιατρό. Από τη στιγμή που αρρώστησε ο αδερφός μου, πλέον παράτησα τον εαυτό μου, γιατί καταλάβαινα το επερχόμενο για τον Θάνο. Μερικές ημέρες μετά τον Θάνο, αρρώστησα και σχεδόν πέθανα. Έλεγα τελείωσε η οικογένεια Μικρούτσικου».

«Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που επιβίωσα. Από εκεί που έφτασα και από εκεί που ήρθα, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτήν την ευκαιρία αλλά δεν βάζω μυαλό, θα μπορούσα να έχω άλλη νοοτροπία. Είμαι το ίδιο ευαίσθητος, με την ίδια κριτική, ίδια συνταγή ελαφρότητας και βαρύτητας του είναι».

Έφτασε στο μηδέν οικονομικά

«Έχασα μέχρι τελευταίο cent. Μια ωραία πρωία βρέθηκα με μηδέν ευρώ, αλλά είχα φύλακα άγγελο τον Θάνο. Μου είπε “ούτε να σε δω να στενοχωριέσαι, εγώ είμαι εδώ”. Ήταν η τελευταία χρονιά που ήμουν στο STAR».

Το Big Brother και η παρουσίασή του

«Πολλές φορές έχω υπάρξει αιχμή του δόρατος στον ανταγωνισμό των καναλιών και οι από εκεί, αν έχουν και κομμάτι του Τύπου, σε χτυπούν αλύπητα. Όταν έκανα το Big Brother, ήταν πρωτοπόρο. Με την έννοια ότι ήταν πειραματικό, μια πρόκληση για την κοινωνία, το ότι θα τα δείχνουμε όλα ενώ η κοινωνία μας είναι διάτρητη».
«Κατηγορώ ευθέως τον ΑΝΤ1 ότι με άφησε να φάω όλο αυτό το βάρος επάνω μου. Έβγαινα εγώ και έτρωγα το ξύλο. Δεν μπορείς να φανταστείς τι έβλεπα. Ο Τύπος με είχε σχεδόν για εγκληματία. Είχε βγει η πιο έγκριτη εφημερίδα και έλεγε ότι ένα φάντασμα πλανάται πάνω από την Ελλάδα, το φάντασμα του Big Brother. Έτσι αρχίζει το κομμουνιστικό μανιφέστο και το είχαν κάνει παράφραση. Έχω φάει τέτοιο ξύλο». Είπε τελειώνοντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

https://www.youtube.com/watch?v=TiW6WOrX8XE