Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο επηρεάζοντας κυρίως τα Σταθερά ζώδια

7 Μαρτίου 2022 07:45

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο επηρεάζοντας κυρίως τα Σταθερά ζώδια

Ζητήματα υλικών και ηθικών αξιών έρχονται στην επιφάνεια καθώς είναι σημαντικό για εμάς να νιώσουμε ασφάλεια κυρίως με τις συνθήκες γύρω μας. Απαραίτητο είναι να διαχειριστούμε υποθέσεις που μπορεί να δημιουργούν φόβους και αναστάτωση.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο επηρεάζοντας κυρίως τα Σταθερά ζώδια.

Όπως οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες. Έχουμε τη δυνατότητα μέσα στην ημέρα να τακτοποιήσουμε κάθε υπόθεση που μας απασχολεί με γνώμονα το προσωπικό μας συμφέρον και την σταθερότητα στη ζωή μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στο πείσμα και την αδιαλλαξία που μπορεί να ενοχλήσουν τα πρόσωπα που συνομιλούμε.

Είναι επιτακτική ανάγκη να κατανοήσουμε τις ανάγκες των γύρω μας. Και να είμαστε έτοιμοι να συμβιβαστούμε με τις διαφορετικές συνθήκες, κάτι που δεν μας είναι εύκολο. Στην προσωπική μας ζωή μπορούμε να επιλέξουμε την καλή παρέα και το καλό φαγητό. Για να περάσουμε στιγμές χαράς που θα μας επιτρέψουν να ξεφύγουμε από πιθανές δυσκολίες. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα εναρμονίζονται με το πάθος και δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για εμάς και το σύντροφό μας.

Η Σελήνη το πρωί σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό ανατρέποντας τα δεδομένα και προκαλώντας έντονο εκνευρισμό. Δεν αποκλείεται να νιώσουμε ανασφάλεια λόγω καταστάσεων που δεν εξελίσσονται όπως θα θέλαμε ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Σημαντικό είναι να μην προχωρήσουμε σε σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να επηρεάσουν τις υποθέσεις μας.

Το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στους Ιχθύες δίνοντας μας την ευκαιρία να ορθοποδήσουμε και να νιώσουμε αισιοδοξία.

Αργότερα, το εξάγωνο του Ήλιου από τους Ιχθύες με την Σελήνη στον Ταύρο δημιουργεί αυτοπεποίθηση και σιγουριά που εκφράζεται σε όλα τα επίπεδα. Οι συνθήκες ευνοούν την επίλυση παλιότερων καταστάσεων και ζητημάτων που μας απασχολούν. Καθώς έχουμε την διάθεση να διαχειριστούμε κάθε τί με δυναμισμό και ωριμότητα. Η κατανόηση στην προσωπική μας ζωή μας βοήθα να ξεπεράσουμε καταστάσεις που μπορεί να προκαλούσαν ένταση στη σχέση μας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε αργά το βράδυ. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να φέρει απογοήτευση, απαισιοδοξία, ανασφάλεια. Εμπόδια και προβληματισμοί σε οικονομικά ζητήματα δεν μας επιτρέπουν να χαρούμε και να νιώσουμε ανέμελοι.

myastro