Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του νερού και της γης

12 Μαρτίου 2022 07:45

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του νερού και της γης

Με την Σελήνη στον Καρκίνο παίρνουμε ενέργεια για να επικεντρωθούμε στην οικογένεια καθώς μέσα από αυτήν νιώθουμε τρυφερότητα και ζεστασιά. Τα πρόσωπα που μας περιτριγυρίζουν μπορούν να μας δώσουν την ασφάλεια και τη σταθερότητα που χρειαζόμαστε και να περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί τους.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του νερού και της γης.

Είναι σημαντικό να μην αναφερθούμε στην κυκλοθυμία που μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις και κόντρες. Καλό είναι να διαχειριστούμε το έντονο συναίσθημα μας και να αφήσουμε στο περιθώριο καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα μπορεί να μας επηρεάζουν. Επαγγελματικά έχουμε την ανάγκη να στραφούμε σε δικές μας κινήσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξει η δημιουργία της δικής μας δουλειάς που θα μας ικανοποιήσει απόλυτα. Υποθέσεις ακίνητης περιουσίας είναι πιθανόν να μας απασχολήσουν έντονα καθώς έχουμε την δυνατότητα να κλείσουμε επιτυχημένες συμφωνίες που θα αποφέρουν το ανάλογο κέρδος.

Η Σελήνη νωρίς το πρωί σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο

Διαμορφώνοντας ιδιαίτερα θετικές συνθήκες για οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες. Ξαφνικές προτάσεις δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Και μπορούν να μας βγάλουν από οικονομικά αδιέξοδα. Πιθανό είναι να υπάρχουν πρόσωπα μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον που θα μας στηρίξουν οικονομικά και θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε ανασφάλειες και άγχη. Οι στιγμές είναι ιδανικές για να περάσουμε όμορφα με το ταίρι μας και να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο σκηνικό για δύο. Που θα εντείνει το πάθος και τον ρομαντισμό.

Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στους Ιχθύες δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα αισιόδοξο περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούμε να περάσουμε όμορφα. Η καλή παρέα και η θετική διάθεση θα μας βοηθήσουν να περάσουμε μοναδικά με τους δικούς μας ανθρώπους. Και να ξεπεράσουμε πιθανές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αυτό το διάστημα. Καταστάσεις του παρελθόντος μπορούν να λυθούν με θετικό τρόπο καθώς η καλή διάθεση και η κατανόηση κυριαρχούν στις οικογενειακές σχέσεις.

myastro