Τα συναισθήματα εναλλάσσονται μέσα στην ημέρα με την Σελήνη από τον Ταύρο να μας επηρεάζει

4 Απριλίου 2022 07:45

Επηρεαζόμαστε με την Σελήνη από τον Ταύρο και δεν είναι εύκολο να κατασταλάξουμε σε οικονομικές αποφάσεις και κινήσεις καθώς υπάρχουν προβληματισμοί για την πορεία των υποθέσεων μας.

Τα συναισθήματα εναλλάσσονται μέσα στην ημέρα με την Σελήνη από τον Ταύρο να επηρεάζει άμεσα τα Σταθερά ζώδια.

Η ανασφάλεια γίνεται εντονότερη μέσα στην ημέρα και αυτό είναι χαρακτηριστικό που πρέπει να μετριάσουμε. Μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Οφείλουμε να παραμείνουμε διαλλακτικοί απέναντι σε διαφορετικές απόψεις και οικονομικές προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν. Φροντίζοντας να κατοχυρώσουμε τα κεκτημένα μας ώστε να μην έχουμε απώλειες. Σε συναισθηματικό επίπεδο, η απαισιοδοξία δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή της. Παράλληλα όμως μπορεί να υπάρξουν διέξοδοι ώστε να βρούμε την θετική πλευρά των πραγμάτων και να επενδύσουμε σε αυτήν.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο αυξάνει την υπερένταση και δημιουργεί συνθήκες σύγκρουσης με το φιλικό περιβάλλον. Είναι προτιμότερο να συγκρατήσουμε την ορμητικότητα και την επιθετικότητα μας προστατεύοντας σχέσεις που είναι σημαντικές για εμάς. Η απερισκεψία και ο εκνευρισμός μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη που θα στιγματίσουν τις σχέσεις μας.

Αργότερα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο εντείνει την κατήφεια και την απογοήτευση.

Πιθανό είναι να υπάρξουν εμπόδια σε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους που θα φρενάρουν τις επιδιώξεις μας. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον αρνητισμό να κυριαρχήσει. Αντίθετα είναι προτιμότερο να αξιοποιήσουμε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να προχωρήσουμε σε πιθανές αλλαγές που είναι απαραίτητες.

Παράλληλα, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία από τους Ιχθύες μας στηρίζει σε ψυχολογικό επίπεδο. Λειτουργεί βοηθητικά σε οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν. Καθώς μπορούμε να δώσουμε τις απαραίτητες λύσεις για να κλείσουν θετικά για εμάς. Σημαντικό είναι ακόμα να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία για να περάσουμε μοναδικά με τον άνθρωπό μας. Αφήνοντας τα αρνητικά συναισθήματα στο περιθώριο.

Λίγο αργότερα το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ισορροπεί την ψυχολογία μας. Χαρίζει κατανόηση και ενσυναίσθηση που εναρμονίζονται μοναδικά με την λογική. Και μπορεί να οδηγήσουν σε άκρως θετικά συμπεράσματα βελτιώνοντας έτσι την ψυχολογία μας. Οικονομικές και προσωπικές υποθέσεις σταθεροποιούνται αφού δείχνουμε καλή διάθεση απέναντι σε πρόσωπα με τα οποία συνομιλούμε.

myastro