O Θανάσης Κατερινόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και σχολίασε όλα όσα είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή
Καταπέλτης ο Κατερινόπουλος: Σχολίασε τη συνέντευξη της Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή
Ο ταξίαρχος ε.α κ. Κατερινόπουλος σχολίασε κάποια από τα λεγόμενά της και ήταν καταπέλτης.
«Πρώτον» όπως είπε «δεν κοιμάται τώρα τα βράδια, όταν ήταν έξω και είχε χάσει τρία παιδιά κοιμόταν προφανώς».
Επίσης, ο κ. Κατερινόπουλιος είπε ότι η Πισπιρίγκου ανέφερε ότι «ψάχνω μέσα μου να δω ότι τι έκανα εγώ». Ένας που είναι σίγουρος ότι δεν έκανε κάτι δεν ψάχνει, είπε ο κ. Κατερινόπουλος.
Σε ότι αφορά τα όσα είπε για τον Μάνο, ο κ. Κατερινόπουλος είπε ότι αναλώθηκε ενώ κάλεσε και τον Μάνο Δασκαλάκη να πάρει θέση στα όσα είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου.
Για τα κλάματα της ίδιας αλλά και της μάνας της ο κ. Κατερινόπουλος είπε: «Τόσο καιρό γιατί δεν κλαίγανε» ενώ αναρωτήθηκε «Τα παιδιά θα γυρίσουν πίσω με το κλάμα;».
Yπόθεση Πάτρας: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έγινε θέμα και στη Daily Mail
Τα σύνορα της Ελλάδας έχει ξεπεράσει πλέον η υπόθεση της Πάτρας, με το παγκόσμιο πια ενδιαφέρον, να στρέφεται στην προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.
Τα σύνορα της Ελλάδας έχει ξεπεράσει πλέον η υπόθεση της Πάτρας, με το παγκόσμιο πια ενδιαφέρον, να στρέφεται στην προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.
Συγκεκριμένα, η Daily Mail έχει δημοσιεύσει σχετικό άρθρο, με κεντρική φωτογραφία εκείνη που η Τζωρτζίνα είναι στο κρεβάτι του νοσοκομείου και δίπλα της βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου.
«33χρονη μητέρα χαμογελάει στην ανάπηρη κόρη της στην τελευταία της φωτογραφία, πριν της χορηγήσει μοιραία δόση κεταμίνης ενώ εγκληματικές πράξεις ήταν και οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών της» είναι ο τίτλος του άρθρου.
Μέσα σε αυτό περιγράφεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, αφού η εξέταση του μυϊκού της ιστού αποκάλυψε την παρουσία του αναισθητικού, το οποίο δεν είχε χορηγηθεί από γιατρούς.
Η Τζωρτζίνα -η οποία υπέφερε από επιληπτικές κρίσεις τον Απρίλιο του 2021 που την άφησαν τετραπληγική- πέθανε τον Ιανουάριο αφού πέρασε οκτώ μήνες στο νοσοκομείο και οι νοσοκόμες αργότερα επιβεβαίωσαν ότι η Πισπιρίγκου ήταν μόνη με την κόρη της τις στιγμές που προηγήθηκαν του θανάτου της, γράφει το άρθρο της ηλεκτρονικής έκδοσης της βρετανικής εφημερίδας.
Η Πισπιρίγκου, πλαισιωμένη από ΜΑΤ και φορώντας χειροπέδες και προστατευτικό γιλέκο, εμφανίστηκε στο δικαστήριο της Αθήνας την περασμένη εβδομάδα για την προσαγωγή της μπροστά σε πλήθος κόσμου και δημοσιογράφων σύμφωνα με το άρθρο.
Κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της κόρης της και κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού υψίστης ασφαλείας στην Αθήνα μέχρι την ημερομηνία της δίκης της, η οποία δεν έχει ακόμη συμφωνηθεί. Έχει αρνηθεί ότι έκανε κάτι λάθος.
Στο μεταξύ, δείγματα ιστού που διατηρήθηκαν από τα άλλα δύο παιδιά της Πισπιρίγκου επανεξετάζονται τώρα για το θάνατό τους: Η Μαλένα από ηπατική ανεπάρκεια το 2019 και η έξι μηνών Ίριδα το 2021 από ύποπτη καρδιακή ανεπάρκεια.
Ο Ιατροδικαστής και Πρόεδρος της Ένωσης Ιατροδικαστών στην Ελλάδα, Γρηγόρης Λεών, δήλωσε ότι η εκταφή των άλλων παιδιών της επιβεβαίωσε ότι «αιτία θανάτου ήταν εγκληματικές πράξεις».
Και το άρθρο της Daily Mail συνεχίζει:
Ένα tablet που ήταν θαμμένο με την Τζωρτζίνα ανακτήθηκε το πρωί του Σαββάτου, μετά από εντολή του δικαστή που ερευνούσε την υπόθεση, επειδή θα μπορούσε να παράσχει περαιτέρω στοιχεία.
Το tablet θάφτηκε με τη μαθήτρια καθώς η Πισπιρίγκου ισχυρίστηκε ότι «ήταν το αγαπημένο της αντικείμενο», αλλά έκτοτε ανακτήθηκε αφού ο πατέρας της Τζωρτζίνας, Μάνος Δασκαλάκης, είπε στους δικαστές ότι υποστηρίζει την υπόθεση κατά της εν διαστάσει συζύγου του.
Η μητέρα της Πισπιρίγκου, μιλώντας στο STAR, είπε ότι δεν πιστεύει ότι η κόρη της είναι ικανή να σκοτώσει τα τρία παιδιά. Περιέγραψε μια στενή σχέση μητέρας-κόρης και είπε ότι η Πισπιρίγλου ήταν εξαιρετικά αναστατωμένη για την ασθένεια και τον θάνατο της Τζωρτζίνας.
Τα δικαστικά έγγραφα σύμφωνα με τοπικά μέσα, ανέφεραν ότι η αυτοψία αποκάλυψε ότι η Τζωρτζίνα πέθανε από μια θανατηφόρα δόση κεταμίνης λιγότερο από 20 λεπτά μετά τη χορήγησή της.
Σύμφωνα με τα έγγραφα, το ιατρικό προσωπικό είχε επισκεφθεί την εννιάχρονη για τελευταία φορά περίπου μία ώρα πριν πεθάνει.