Η Νέα σελήνη στους Διδύμους επηρεάζει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Συντάκτης: Newsroom

30 Μαΐου 2022 07:45

Η Νέα σελήνη στους Διδύμους δίνει ευκαιρίες σε καριέρα και κοινωνική ζωή ανοίγουν νέες και ενδιαφέρουσες διαδρομές. Όλα τα βλέμματα επικεντρώνονται σε ότι αφορά τον κοντινό περίγυρο. Καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν σημαντικές και θετικές εξελίξεις που θα βελτιώσουν τις σχέσεις μας.

Η Νέα σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιείται το μεσημέρι επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του πρώτου δεκαημέρου.

Παράλληλα στην επαγγελματική μας ζωή μας δίνονται ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο. Θα μας δώσουν την δυνατότητα να εξελιχθούμε σε σημαντικό βαθμό. Τα Φώτα σχηματίζουν εξάγωνο με τον Άρη και τον Δία από τον Κριό. Δίνοντας μας την ευκαιρία να προχωρήσουμε με αισιοδοξία στα σχέδιά μας.

Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις για συνεργασίες που θα αγγίζουν το εμπόριο και την επικοινωνία απογειώνοντας την ψυχολογία μας. Σε προσωπικό επίπεδο νέες γνωριμίες είναι πιθανό να προκύψουν, Καθώς μας κεντρίζουν το μυαλό και αυτό είναι αρκετό για να μας βάλει στο παιχνίδι της αγάπης. Καλό είναι να περιορίσουμε υπερβολές σε επίπεδο δράσης και έκφρασης. Γιατί μπορεί να μας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Ας μην ξεχνάμε πως ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον Ταύρο και δεν επιτρέπει να λειτουργήσουμε σε επικοινωνιακό επίπεδο με ομαλότητα

Ας αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσουμε ζητήματα του παρελθόντος. Για να εκφράσουμε πιθανά ανάγκες και φοβίες που μας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Το τετράγωνο του με τον Κρόνο από τον Υδροχόο μπορεί να οδηγήσει σε σκληρές διαπραγματεύσεις και απογοήτευση οικονομικής φύσεως.

Ο ορθολογισμός και η ψυχραιμία θα μας βοηθήσουν να μην προχωρήσουμε σε λάθος επιλογές. Αφού είναι εύκολο να γίνουμε σκληροί και απόλυτοι απέναντι σε πρόσωπα που επηρεάζουν άμεσα τον προϋπολογισμό μας. Αισθηματικά, η Αφροδίτη από τον Ταύρο μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε μικρές χαρές της ζωής που είναι σημαντικές για εμάς. Το πάθος και ο αισθησιασμός πρωταγωνιστούν στην προσωπική μας ζωή και μας βοηθούν να επικεντρωθούμε στο ταίρι μας εκδηλώνοντας τα συναισθήματά μας. Όμορφες παρέες, καλό φαγητό και χαλαρές στιγμές με τους οικείους μας θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη διάθεσή μας βοηθώντας μας να ξεπεράσουμε κάθε είδους ένταση.

myastro