ΚΡΕ-ΠΑΠ

27 Νοεμβρίου 2019 19:27

Η οικογενειακή επιχείρηση ΚΡΕ-ΠΑΠ ξεκίνησε από τον παππού μας Θεολόγο Παπαδόπουλο το 1947, ο οποίος έπειτα από σκληρή δουλειά εγαινίασε το πρώτο χασάπικο ΚΡΕ-ΠΑΠ στην Αγία Βαρβάρα.

Με στόχο τους ευχαριστημένους πελάτες, διέθετε πάντα την καλύτερη ποιότητα κρεάτων.

Με την μεγάλη του εμπειρία και με το «μεράκι» του για το καλό κρέας «μπόλιασε» στη συνέχεια και τα τρία του παιδιά.
Το 1987 δημιουργήθηκε η οικογενειακή επιχείρηση ΚΡΕ-ΠΑΠ (Κρέατα Παπαδόπουλου) με τέσσερα καταστήματα λιανικής πώλησης στην Δυτική Αττική.Λίγο καιρό αργότερα, ιδρύεται και οργανώνεται η «ΦΑΡΜΑ ΚΡΕ-ΠΑΠ», όπου εκτρέφονται μοσχάρια και πρόβατα ιδίας παραγωγής.
Σήμερα, η αγάπη για το επάγγελμα και η παράδοση συνεχίζεται με την τρίτη γενιά της οικογένειας με τους δύο Θεολόγους Παπαδόπουλους να ακολουθούν το παράδειγμα του παππού τους.

Το σημαντικό για την οικογένεια Παπαδοπούλου, είναι να φτάνουν στο τραπέζι κάθε ελληνικής οικογένειας κρέατα και παρασκευάσματα ποιοτικά, παραδοσιακά και προπάντων απόλυτα ασφαλή.

Για να ξεφύγουμε επιτέλους από τα συσκευασμένα με συντηρητικά κρέατα αμφιβόλου ποιότητος και φρεσκάδας.