Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό από τον Ταύρο αναστατώνουν τη ζωή των Σταθερών ζωδίων

12 Ιουνίου 2022 07:45

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό από τον Ταύρο αναστατώνουν τη ζωή των Σταθερών ζωδίων. Αφού ανατρεπτικές καταστάσεις και έντονη επικοινωνία αλλάζουν τα δεδομένα στις σχέσεις.

Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό, στο ζώδιο της κυβέρνησης της, είναι βέβαιο πως η προσωπική μας ζωή δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστη. Νέες γνωριμίες έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή μας για να αλλάξουν τα δεδομένα. Και να μας γνωρίσουν νέα μονοπάτια σε επίπεδο φιλοσοφίας και ιδιοσυγκρασίας. Μας ξαφνιάζουν με την πρωτότυπη στάση τους. Και με την διάθεση να μας απελευθερώσουν από κάθε παλιότερη νοοτροπία.

Παράλληλα στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Καθώς θα είναι έντονη η ανάγκη για ανεξαρτησία και προσωπικό βηματισμό. Που μπορεί να μας οδηγήσει σε απόσταση από τον σύντροφό μας. Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε αποφάσεις που μπορεί να κλείσουν ένα κύκλο σχέσεων. Θεωρώντας πως ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε σε κάτι καινούργιο και διαφορετικό.

Ο Ερμής από τον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα βοηθήσει να είμαστε ειλικρινείς. Αλλά και ξεκάθαροι απέναντι σε πρόσωπα που αγαπάμε και εμπιστευόμαστε. Παράλληλα μπορούμε να προχωρήσουμε σε οικονομικές συζητήσεις και συναλλαγές καθώς είναι βέβαιο ότι μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και η αντίθεση που σχηματίζει μετά τα μεσάνυχτα με την Αφροδίτη και τον Ουρανό αναστατώνει κυρίως στις προσωπικές σχέσεις.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες στιγμές με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας καθώς οι ανασφάλειες και οι φόβοι έρχονται στην επιφάνεια. Είναι προτιμότερο να ελέγξουμε τις αμφιβολίες και την καχυποψία ώστε να αποφύγουμε έντονες συγκρούσεις που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Προσοχή θα πρέπει να υπάρξει και σε ότι αφορά έξοδα και οικονομικές συμφωνίες καθώς οι συνθήκες ανατρέπονται με αιφνιδιαστικό τρόπο και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση.

Το απόγευμα σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο ρίχνοντας την ψυχολογία μας. Απογοήτευση και κατήφεια κάνουν την εμφάνισή τους και μας οδηγούν στην εσωστρέφεια. Οφείλουμε να δώσουμε χρόνο ώστε να ξεπεράσουμε την περίεργη διάθεση μας αποφεύγοντας να πάρουμε αποφάσεις που μπορεί να αφήσουν το στίγμα τους στη ζωή μας.

Αργά το βράδυ η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας χαρίζει ψυχική ισορροπία και αποφασιστικότητα. Σημαντικές αλλαγές σε προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις μπορεί να υπάρξουν καθώς έχουμε το ψυχικό σθένος να προχωρήσουμε χωρίς φόβο και πάθος σε ότι επιθυμούμε να κατακτήσουμε.

myastro