Ζώδια: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που κινδυνέυουν με χωρισμό

Συντάκτης: Newsroom

13 Ιουνίου 2022 19:45

Η επικείμενη πανσέληνος θα φέρει πολλές αλλαγές κυριώς στις σχέσεις και συμφωνα με τις προβλέψεις των αστρολόγων μερικά ζώδια να πουν οριστικό αντίο στη σχέση τους. Αυτό όμως έχει σχέση και με την ένωση Αφροδίτης-Ουρανού, που έγινε στις 11 Ιουνίου.

Έτσι  παρόλο που η Αφροδίτη φέρνει σταθερότητα, ο Ουρανός έρχεται να ταράξει τα νερά, φέρνοντας επανάσταση και πολλά ρίσκα. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, πολλά ζώδια θα νιώσουν έντονη την ανάγκη να μείνουν single, παίρνοντας αποστάσεις ασφαλείας από σταθερές σχέσεις.

Τα ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το επόμενο διάστημα εξαιτίας αυτών των πλανητικών όψεων, είναι τα παρακάτω:

1. Ταύρος

Για όσους ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου πρέπει να ξέρετε ότι το επόμενο διάστημα θα είναι αρκετά ταραχώδες για εσάς.  H ρομαντική Αφροδίτη θα ενώσει τις δυνάμεις της με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον Ταύρο γι αυτό μην εκπλαγείς αν νιώσεις ότι θες να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να κάνεις μια νέα αρχή. Ωστόσο, σιγουρέψου ότι θες  να κάνεις αυτή την αλλαγή στη ζωή σου πριν αποφασίσεις να λήξεις οριστικά τη σχέση σου.


2. Λέων

Τα δυναμικά λιοντάρια θα έχουν περισσότερο αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα νιώσουν την ανάγκη να απομακρυνθούν από τον χώρο εργασίας τους και για να διασώσουν τα προσωπικά στους, η σχέση τους πρέπει να φανεί στο πλευρό τους όποια απόφαση κι αν επιλέξουν να πάρουν.

3. Σκορπιός

Οι Σκορπιοί βλπεπουν να συμβαίνουν εξαιρετικά πράγματα στην ερωτική τους ζωή, ως συνήθως. Ωστόσο, το επόμενο διάστη μάλλον δεν θα είναι εύκολο αφού η σχέση σου θα δοκιμαστεί και θα παρατηρήσεις παράξενες συμπεριφορές από τον σύντροφό σου. Αν δεν σου δίνει όσα έχεις πραγματικά ανάγκη, τότε είναι πολύ πιθανό να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο του χωρισμού.

4. Υδροχόος

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να φέρει χάος στη ζωή σου στα συναισθηματικά. Πάρε μια βαθιά ανάσα επειδή θα τη χρειαστείς. Αν περνάς πολύ χρόνο με τον σύντροφό σου, τότε αυτό που ίσως σώσει τη σχέση σας, θα είναι να πάρετε για λίγο αποστάσεις και χώρο προκειμένου να αναπνεύσετε και να διασφαλίσετε τη σταθερότητα της σχέσης σας.