Δύσκολες ώρες για την Γωγώ Μαστροκώστα
Η Γωγώ Μαστροκώστα εδώ και αρκετά χρόνια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας μία ήρεμη καθημερινότητα με την κόρη και τον σύζυγό της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Γωγώ […]
5 Δεκεμβρίου 2019 22:04
Σε κάθε πιρουνιά απολαμβάνεις την αίσθηση πως έχεις στο τραπέζι σου όλο το θησαυρό του Αιγαίου. Από το καπνιστό χέλι και τις καβουροδαγκάνες με λαδολέμονο μέχρι τη σκορπίνα και τη σφυρίδα με χοντρό αλάτι στο φούρνο. Κλασσικές συνταγές με μοντέρνα προσέγγιση θαλασσινών και μεγάλη γκάμα σπεσιαλιτέ σε κερδίζουν από το πρώτο κιόλας πιάτο δίνοντας ένα δημιουργικό τόνο στην εμπειρία του να απολαύσεις ένα φρέσκο ψάρι. Δοκιμάστε οπωσδήποτε ψάρι με κρούστα αλατιού.