Κουρής-Τοπαλίδου:Στα δικαστήρια για το διαζύγιο
Κόντρα στα δημοσιεύματα που ήθελαν να βάζουν στην σχέση τους νέα θεμέλια και να “παγώνουν” το διαζύγιο, εμείς μαθαίνουμε δυστυχώς ακριβώς το αντίθετο για τον ηθοποιό Νίκο Κουρή και την […]
19 Μαρτίου 2019 18:45
-1 μερίδα φασόλια γίγαντες πλακί (180 γρ.)
-10 γρ. Αντζούγιες κονσέρβα σε λάδι, στραγγισμένες
-σαλάτα με μπρόκολο βρασμένο, ελαιόλαδο (1 κουταλάκι)
-1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης
-1 μήλο
-1 μερίδα χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι (300 γρ.)
-σαλάτα με μπρόκολο βρασμένο
– 1 πορτοκάλι
-1 μερίδα μυδοπίλαφο (250 γρ.)
– χόρτα βραστά
-1 φρούτο επιλογής
1 μερίδα γαρίδες βρασμένες (χωρίς το κέλυφος) με μακαρόνια (200 γρ.)
-σαλάτα με μαρούλι – τομάτα και ελαιόλαδο (1 κουταλάκι)
-1 φρούτο επιλογής. Eμείς, προτιμήσαμε κίτρο γιατί, με τη σειρά του, είναι εξόχως διαιτητικό! Ολιγοθερμιδικό, με άλλα λόγια. Και ταιριάζει γευστικά, πολύ, με τις γαρίδες.
TIP
Το ζύγισμα γίνεται πάντα σε μαγειρεμένο φαγητό. Και βέβαια, όπως έχουμε επαναλάβει, προσέχουμε αν τα θαλασσινά μας είναι φρέσκα ή φρεσκοκατεψυγμένα – προς αποφυγήν δυσάρεστων συνεπειών.
Καλή όρεξη!