Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και φέρνει νέα πρόσωπα στη ζωή μας

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

14 Οκτωβρίου 2022 08:20

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο θεμελιώνει σταθερές σχέσεις και χαρίζει ωριμότητα. ευνοεί κυρίως τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη για να εκφράσουμε ανάγκες και σκέψεις που θα βελτιώσουν την προσωπική μας ζωή.

Αντιλαμβανόμαστε και κατανοούμε τις επιθυμίες του συντρόφου ή νέας γνωριμίας που μπορεί να έρθει στη ζωή μας και να αλλάξει τα δεδομένα. Σημαντικό είναι πως η ωριμότητα και η λογική δεν χάνονται μέσα στο συναίσθημα, παρά αναδεικνύονται με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα αισθηματικά μας.

Έχουμε τη δυνατότητα να θεμελιώσουμε σχέσεις που μπορούν να μας προσφέρουν πολλά και να μείνουν στη ζωή μας ανοίγοντας ένα νέο και πολύ σημαντικό κεφάλαιο. Επαγγελματικά, συνεργάτες και συνέταιροι έχουν τη διάθεση να ικανοποιήσουν τις οικονομικές μας απαιτήσεις.

Η σκληρή προσπάθεια και η εργατικότητά μας ανταμείβονται και μας φέρνουν πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που μας βοηθούν να ανοίξουμε τα φτερά μας.

Σύμφωνα με σάιτ myastro, η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους ενισχύοντας την διάθεση για επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα. Είναι σημαντικό να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα πού βρίσκονται στο στενό μας περιβάλλον καθώς η ανταλλαγή απόψεων μας βοηθά να κατασταλάξουν σε υποθέσεις που μας ενδιαφέρουν.

Το εμπόριο και η επικοινωνία πρωταγωνιστούν και στο πεδίο της καριέρας, πιθανό είναι να μας δώσουν στιγμές χαράς και ικανοποίησης που θα ανεβάσουν την ψυχολογία μας. Η έντονη κοινωνικότητα, οι προσκλήσεις και οι νέες γνωριμίες δίνουν την επιθυμία για νέες πληροφορίες και γνώση.

Πιθανό είναι να υπάρξουν νέα αντικείμενα γνώσεων που θα μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον, μέσω γνωριμιών που θα εξιτάρουν το μυαλό μας.

Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτη από τον Ζυγό και τον Κρόνο στον Υδροχόο απογειώνει την ψυχολογία και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για στιγμές έντονης διασκέδασης και πάθους.

Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή μας με τα οποία μπορούμε να επικοινωνήσουμε με ευκολία και να δρομολογήσουμε μία καινούργια αρχή σε προσωπικό επίπεδο που θα την χαρακτηρίζει η σταθερότητα, η ασφάλεια, η ώριμη προσέγγιση των πραγμάτων.