Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει θετικές εξελίξεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

17 Οκτωβρίου 2022 08:20

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Είναι επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπίσουμε ζητήματα οικογενειακής φύσεως που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες. Σημαντικό είναι να τα διαχειριστούμε με ψυχραιμία γιατί είναι εύκολο να παρασυρθούμε από τα συναισθήματα που διογκώνονται και δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε ξεκάθαρα.

Η ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ με τα πρόσωπα της οικογένειας μπορεί να δημιουργήσει στιγμές χαράς και θαλπωρής με αυτούς που αγαπάμε.

Ας περιορίσουμε πιθανά ξεσπάσματα και χειριστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα προστατεύοντας σχέσεις που είναι σημαντικές και παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας.

Σε ό,τι αφορά θέματα ακίνητης περιουσίας, μας δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσουμε σε συμφωνίες που είναι άκρως συμφέρουσες για εμάς καθώς αντιλαμβανόμαστε τις ευκαιρίες.

Αγοραπωλησίες και μετακομίσεις θα μας απασχολήσουν έντονα αφού δεν αποκλείεται να νιώσουμε πως ήρθε η στιγμή να προχωρήσουμε σε αλλαγή προσωπικού χώρου που θα αλλάξει και γενικότερα τα δεδομένα της ζωής μας.

Όπως αναφέρει το σάιτ myastro, η Σελήνη νωρίς το πρωί σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο. Ας αξιοποιήσουμε πιθανές συμφωνίες που θα μας βοηθήσουν να ισορροπήσουμε οικονομικά και να βελτιώσουμε τις συνθήκες στον προϋπολογισμό μας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην προσωπική μας ζωή το απόγευμα καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό. Εσωτερικές συγκρούσεις και συναισθηματική αστάθεια έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να επηρεάσουν άμεσα την προσωπική μας ζωή.

Παράλληλα, πιθανό είναι να επηρεάσουν και οικονομικές συνεργασίες καθώς υπάρχει αβεβαιότητα και ανασφάλεια στον τρόπο που λειτουργούμε.

Αργότερα, το τετράγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τη Σελήνη ανασύρει ζητήματα μειονεξίας και απωθημένα που δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε αρμονικά. Κόντρες με συνεργάτες και σύντροφο θα επηρεάσουν άμεσα τόσο τις σχέσεις όσο και την ψυχολογία μας.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αναδεικνύοντας παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές συμπεριφορές με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας.

Είναι σημαντικό να μην πυροδοτήσουμε εκρηκτικές καταστάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον που είναι βέβαιο πως θα μας στοιχίσουν.