Η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή και ευνοεί στην επικοινωνία

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Οκτωβρίου 2022 08:20

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή που μας δίνουν χαρά και ανεβάζουν τη διάθεσή μας.

Απολαμβάνουμε τη σύμπλευση με συνεργάτες και σύντροφο καθώς επιθυμούμε να έχουμε στο πλευρό μας ανθρώπους που μπορούμε να εμπιστευτούμε και να επενδύσουμε σε αυτούς. Απαραίτητο είναι βέβαια να μην επιτρέπουμε στους φόβους μας να κυριαρχήσουν και να οδηγούν στην υποχωρητικότητα.

Είναι σημαντικό να νιώθουμε απόλυτα καλυμμένοι και ικανοποιημένοι με τα πρόσωπα που έχουμε στη ζωή μας ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα. Εξωστρέφεια και έντονη κοινωνική ζωή δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για νέες και καθοριστικές γνωριμίες που μπορεί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Οφείλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας να δημιουργήσουν σχέσεις που θα μας ανανεώσουν και μπορούν να μας προσφέρουν πολλά.

Όπως αναφέρει το σάιτ myastro, η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο μέσα στην ημέρα δίνοντάς μας τη δυνατότητα να προχωρήσουμε με συνεργάτες και σύντροφο σε σχέδια και φιλοδοξίες που μας καλύπτουν.

Η ωριμότητα και η ψυχραιμία με την οποία αντιμετωπίζουμε πιθανές δυσκολίες βοηθούν να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να μην παρασυρθούμε σε συναισθηματικές υπερβολές ή λάθη.

Πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν να βρεθούν στο πλευρό μας τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι προϋποθέσεις για σταθερότητα και μακροβιότητα είναι σημαντικές για αυτό δεν πρέπει να χάσουμε τις οποίες ευκαιρίες.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή βοηθώντας μας να επικοινωνήσουμε σκέψεις και απόψεις με μεγάλη ευκολία.

Η κοινωνική μας ζωή είναι σημαντική για αυτό και επιδιώκουμε να βρεθούμε με πρόσωπα που μπορούμε να περάσουμε όμορφα και να μπούμε σε διαδικασία διαλόγου που θα μας προσφέρει πολλά.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και υποκειμενισμό και νευρικότητα που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε υπερένταση στις σχέσεις.