Η Σελήνη στον Αιγόκερω οδηγεί σε παιχνίδια εξουσίας και χειρισμού

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

31 Οκτωβρίου 2022 08:20

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω μέχρι αργά το απόγευμα επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Είναι μία συνθήκη έντονη καθώς όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην επαγγελματική μας ζωή και επιθυμούμε να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες που μας απασχολούν έντονα.

Νωρίς το πρωί το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες χαρίζει έμπνευση και φαντασία που μπορεί να οδηγήσουν σε άκρως δημιουργικές επιλογές.

Μετά το μεσημέρι, η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα αναδεικνύει την ανάγκη να κινηθούμε υπόγεια και να επιδιώξουμε να επιβάλλουμε τους όρους μας στον επαγγελματικό χώρο. Σημαντικό είναι όμως να γνωρίζουμε πως θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις λόγω συμπεριφορών που δεν θα γίνουν ανεκτές.

Σύμφωνα με το σάιτ myastro, παιχνίδια εξουσίας και χειρισμού μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα με ανώτερους και φιγούρες εξουσίας για αυτό καλό είναι να τα αποφύγουμε.

Το απόγευμα η Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Δία στους Ιχθύες μας βοηθά να καθαρίσουμε και να ξαναβρούμε την αισιοδοξία μας. Κατανόηση και καλή διάθεση θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν κάθε κακή στιγμή και αρνητικό συναίσθημα που μπορεί να μας επηρέασε μέσα στην ημέρα.

Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο απελευθερώνοντάς μας από έννοιες και πίεση. Επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο φιλικό περιβάλλον και σε συλλογικές δραστηριότητες που μας ενδιαφέρουν άμεσα.

Επιθυμούμε να βρεθούμε με φίλους και να περάσουμε όμορφα μαζί τους ανταλλάσσοντας απόψεις για κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν.

Είναι επιτακτική ανάγκη να δώσουμε την προσοχή μας σε κοινωνικές ομάδες και συλλόγους που χρειάζονται άμεση στήριξη καθώς το ενδιαφέρον για τους αδύναμους και η ανάγκη για την υπεράσπισή τους ενισχύεται σε έντονο βαθμό.

Στόχοι και φιλοδοξίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο έρχονται και πάλι στο προσκήνιο καθώς επιθυμούμε να προχωρήσουμε με γοργά βήματα προς την επίτευξή τους.

Απαραίτητο είναι βέβαια να έχουμε διάθεση για να ακούσουμε διαφωνίες και διαφορετικές απόψεις. Δεν αποκλείεται να γίνουμε εριστικοί σε όσους δεν αντιλαμβάνονται τον τρόπο που σκεφτόμαστε, όμως καλό είναι να θυμόμαστε πως κάθε διαφορετική αντίληψη μπορεί να μας προσφέρει πολλά.