Nick & the fish

31 Οκτωβρίου 2022 12:25

Nick & the fish

 Η νέα fusion γαστρονομική εμπειρία στην Αγία Παρασκευή

 Σούσι ή φρέσκο ψάρι; Tο Nick & the fish στην Αγία Παρασκευή συνδυάζει με μαεστρία την ασιατική κουζίνα με τις Μεσογειακές γεύσεις βασισμένες στο ψάρι.

Ο head chef Μιχάλης Κανελλόπουλος, δημιουργεί στην ανοιχτή του κουζίνα τα πιο εμπνευσμένα ασιατικά εδέσματα, από περίτεχνα sushi, αφράτα bao buns, φινετσάτο ceviche, αυθεντικά dumplings και πολλές ακόμη επιλογές.

Το ψαροφαγικό μενού περιλαμβάνει- φυσικά- φρέσκο ψάρι από το νησί… στο πιάτο σας και άλλα ευφάνταστα πιάτα, όπως γαριδοσαλάτα, σουβλάκι θαλασσινών, ταρτάρ από ψάρι ημέρας και από τα πιο γευστικά fish & chips που έχεις δοκιμάσει!

Οι φρέσκες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των πιάτων, βρίσκουν την ανταπόκριση που τους αρμόζει στον ουρανίσκο, απογειώνοντας τις γευστικές δημιουργίες, που σε συνδυασμό με τον ιδιαίτερο, minimal χώρο του εστιατορίου, μετατρέπουν το γεύμα ή το δείπνο σου σε απολαυστική απόδραση από την καθημερινότητα.

Η βαθιά γνώση και η αγάπη των ιδιοκτητών Νίκου Κρίτσαλου, Γιώργου Στραφιώτη και Γαβριήλ Στραφιώτη για την ασιατική κουζίνα αλλά και… για το ψάρεμα, μετουσιώνεται στο ιδιαίτερο concept του Nick & the fish και μας προσφέρεται απλόχερα!