Ζώδια: Σύνοδος Ερμή και Ποσειδώνα σήμερα στους Ιχθύς – Τα καλά και τα άσχημα που φέρνει

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

16 Μαρτίου 2023 08:20

Σήμερα, Πέμπτη, ο Ερμής και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν τη σύνοδό τους στους Ιχθείς, μία αστρολογική όψη που έχει τα θετικά και τα αρνητικά της.

Αξιοποίησε τα όμορφα αν είσαι Καρκίνος – Αιγόκερως, Ταύρος – Σκορπιός του τρίτου δεκαημέρου και προστατέψου από τα αρνητικά αν είσαι Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς του τρίτου δεκαημέρου!

Αναλυτικά οι προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ: Η ενσυναίσθησή σου είναι δυνατή και μπορείς να κατανοήσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα των ανθρώπων που σε πλαισιώνουν! Είσαι πιο ευσυγκίνητος, δημιουργικός, ψυχοπονιάρης! Το ένστικτό σου είναι ο καλύτερος οδηγός για τη λήψη αποφάσεων αυτό το διάστημα!

ΤΑΥΡΟΣ: Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και σου εκδηλώνουν τον θαυμασμό τους, την αγάπη τους και την τρυφερότητά τους! Λαμβάνεις κάποια νέα που σε κάνουν και πάλι να ονειρεύεσαι!Κυνήγησε τις μεγάλες προσδοκίες σου χωρίς ωστόσο να έχεις αυταπάτες και υπερβολές!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Διλήμματα, μπερδέματα και διχασμοί αναμένονται στα επαγγελματικά. Μην βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θυμήσου ότι δεν είναι όλα έτσι όπως σου τα παρουσιάζουν! Μην τάζεις πράγματα (ιδιαίτερα στα επαγγελματικά) για τα οποία δεν μπορείς να είσαι συνεπής και σταθερός!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ένα ταξιδάκι σε μέρος αγαπημένο που ξυπνά θύμησες του χτες, είναι μέσα στα πλάνα της περιόδου! Λαμβάνεις μηνύματα που σου δίνουν αγάπη! Ιδανικό διάστημα για να κάνεις σχέδια για την πορεία σου!

ΛΕΩΝ: Ερωτισμός, σεξουαλικότητα, διορατικότητα και πάθος έρχονται! Απέφυγε οπωσδήποτε τα παράλογα έξοδα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η συντροφική ζωή γίνεται παραμυθένια και συναισθηματική, ειδικά χάρη στην επικοινωνία! Έρχονται ερωτικές εξομολογήσεις που σε χαροποιούν! Προσοχή όμως, μην λες ψέματα και μην πιστεύεις σε μεγάλα λόγια, διότι θα έρθουν μεγάλες απογοητεύσεις!

ΖΥΓΟΣ: Η καθημερινότητα γίνεται πολύ πιο εύκολη και ευχάριστη! Αξιοποίησε την αυξημένη σου δημιουργικότητα στη δουλειά και βελτίωσε τώρα που μπορείς, τη σχέση σου με συναδέλφους! Ομορφαίνεις και ανανεώνεσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έρχονται ρομαντικές, παθιασμένες και άκρως συναισθηματικές ονειρεμένες ερωτικές στιγμές! Δημιουργικότητα, κατακτήσεις, τύχη και φήμη θα έχεις αλλά προσοχή στην τάση σου για έπαρση!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οικογενειακές σχέσεις βελτιώνονται και αναθερμαίνονται αφού η καλοπροαίρετη φύση σου, βοηθά! Νοσταλγείς καταστάσεις του παρελθόντος και είσαι σε συναισθηματικό μπέρδεμα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κοινωνικοποιήσου με θέρμη και γλυκύτητα! Κάνε νέες γνωριμίες και παρέες αλλά χωρίς να βασίζεσαι σε αυτούς βιαστικά! Χρησιμοποίησε τα εκφραστικά σου μέσα για να κερδίσεις αυτά που θες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Νιώσε σίγουρος για τον εαυτό σου και ικανός να αποκτήσεις τη σταθερότητα και το συναισθηματισμό που επιθυμείς στην ερωτική σου ζωή! Τα έσοδα αυξάνονται αλλά το ίδιο και τα έξοδα σου!

ΙΧΘΥΣ: Εκφράζεις επιθυμίες, συναισθήματα και στόχους και έχεις την ανταπόκριση που επιθυμείς! Το μόνο που οφείλεις να κάνεις, είναι να παραμείνεις προσγειωμένος και έντιμος για να μην έρθουν απογοητεύσεις μέσα από απομυθοποιήσεις!

Πηγή: oroskopos.gr