Ζώδια: Ποια θα φτάσουν τις σχέσεις τους στα άκρα με τη σημερινή Πανσέληνο!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

5 Απριλίου 2023 08:41

Το φεγγάρι γεμίζει σήμερα για την Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο του Ζυγού και συγκεκριμένα στη 16ο μοίρα.

Τέσσερα ζώδια πρόκειται να επηρεαστούν από τη σημερινή Πανσέληνο.

Αναλυτικά:

Κριός

Με την Πανσέληνο της 6ης Απριλίου, νιώθεις ότι έχει έρθει η ώρα να κάνεις την επανάστασή σου, να νιώσεις και πάλι ελεύθερος, να κάνεις ότι περνά από το κεφάλι σου ή θέλεις να δεις και την προσωπική σου ζωή να πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω. Το θέμα όμως είναι ότι στη σχέση που ήδη διατηρείς, προκύπτουν γκρίνιες, μουρμούρες, μπελάδες που οφείλονται σε παρελθοντικά γεγονότα. Είτε νιώθεις ότι καταπιέζεσαι είτε έχεις χάσει το ενδιαφέρον σου και βαριέσαι ή πολύ απλά δεν θέλεις άλλο την μουρμούρα. Η στάση σου γίνεται προκλητική και ο σύντροφός σου γίνεται «ηφαίστειο» έτοιμο να εκραγεί μαζί σου! Πες «όχι» στην επιπόλαιη συμπεριφορά και πάρε το χρόνο σου πριν πάρεις κάποια παρορμητική απόφαση!

Καρκίνος

Βράζεις στο ζουμί σου με αυτή την Πανσέληνο… Τα έχεις μαζεμένα στο άτομο που είσαι σε σχέση ή έχεις στην καρδιά σου γιατί συνειδητοποιείς ότι για μία ακόμα φορά βλέπεις το ίδιο έργο από την αρχή, με εσάς τους δύο πρωταγωνιστές. Η συμπεριφορά του συντρόφου σου σε κάνει να αισθάνεσαι ανασφάλεια, αστάθεια,ή πιστεύεις από τις πράξεις του, ότι το «μεταξύ» σας δεν έχει καμία προοπτική. Αυτό σε θυμώνει και προσπαθείς να υπερασπιστείς το δίκιο σου, ίσως με τρόπο άγαρμπο, άκομψο και ξεβράζοντας λεκτικά όλα όσα κρατούσες μέσα σου εδώ και καιρό!

Ζυγός

Η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σου. Θα πρωταγωνιστήσεις στις εξελίξεις, Έχεις πάρει κάποιες καταστάσεις πολύ προσωπικά, το φεγγάρι αυτό σε βρίσκει με το να αισθάνεσαι ότι το ταίρι σου παίζει μαζί σου, ότι λειτουργεί επιπόλαια και ότι δεν μπορείς να στηριχτείς στο πλευρό του. Ίσως να νιώσεις και πίκρα και αδικία σε κάποιο σημείο. Έτσι, καλείσαι να πάρεις αποφάσεις και να δεις πιο λογικά το μέλλον μίας σχέσης, κατευνάζοντας την υπερευαισθησία σου! Μέσα στην απογοήτευση από μία σχέση, είναι πολύ πιθανό να σου τύχει και κάποιο άλλο πρόσωπο και να μπερδευτείς για τα καλά το τι να αποφασίσεις. Ο ασυγκράτητος ενθουσιασμός για κάτι νέο, σε οδηγεί να παρατάς σύξυλο το παλιό!

Αιγόκερως

Ο εγωισμός χτυπά κόκκινο με την Πανσέληνο στο Ζυγό. «Είτε θα γίνουν έτσι τα πράγματα είτε να μην γίνουν καθόλου», λες στο σύντροφό σου και η σχέση σας οδηγείται σε αδιέξοδο. Είναι γεγονός ότι εδώ και μερικές ημέρες μυρίζεσαι μία απότομη και εκρηκτική συμπεριφορά από τον σύντροφό σου που πλέον δεν μπορεί να σου συγκρατηθεί αλλά σου τα έχει μαζεμένα. Είτε αφιέρωσες πολύ χρόνο στη δουλειά και τον παραμέλησες είτε η παγερή σου στάση έφερε αποξένωση στη σχέση ! Κάποια προβλήματα επανέρχονται μεταξύ σας και εσύ για μία ακόμα φορά θα λειτουργήσεις αρκετά εγωιστικά και απόλυτα…

Πηγή: oroskopos.gr